Njima je SUĐENA SREĆA U LJUBAVI: Ova 3 znaka očekuje najlepša ROMANTIČNA BAJKA do kraja SEPTEMBRA

Njima je SUĐENA SREĆA U LJUBAVI: Ova 3 znaka očekuje najlepša ROMANTIČNA BAJKA do kraja SEPTEMBRA

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

DEVICA

Merkur, vladar Device, nalazi se u Devici između 6. i 22. septembra, a Sunce osvetljava vaš znak do 23. septembra 2018. godine. Lakše ćete se naći u centru pažnje, prebrodićte ukočenost ili sramežljivost i uživaćete u aktivnijem i uzbudljivijem ljubavnom životu. Lakše ćete izražavati ono što osećate i šta želite, puno lakše nego inače.

 

Saturn, planeta koja vlada ljubavnim životom Device, kreće direktnim hodom 6. septembra kroz kuću ljubavi Device. Veliki trigon u zemljanim znakovima koji prave Saturn, Uran, Sunce i Merkur, Devicama daje veću emotivnu stabilnost, ali i želju da se dokažu i pokažu, na praktičan način. Ako niste u vezi, pravo je vreme da napravite prvi korak, da pokrenete razgovor sa osobom koja vam se sviđa ili da priznate ono što osećate prema osobi s akojom se viđate neko vreme.

 

Veliki trigon pomaže i pri razrešenju ljubavnih situacija koje su se zakomplikovale od marta ili pri razjašnjavanju vlastitih osećanja prema nekim ljudima. Teže teme i one koje su se izbegavale sada se mogu razrešiti, jer ćete tokom septembra imati dobru komunikaciju, pa očekujte puno tema i razgovora. Sa voljenom osobom možda ćete otići na duže putovanje.

 

 

Izvor: Tarot horoskop

Stranice: 1 2