Veliki mjesecni horoskop za Septembar 2018 – VAGA- Stižu ljubavna iznenađenja…

Veliki mjesecni horoskop za Septembar 2018 – VAGA- Stižu ljubavna iznenađenja…

6. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:
Situacija je malo drugacija ako ste jos uvijek sami, ali nije nepovoljna. Naime, u narednom periodu cete imati dosta varijacija na ljubavnom planu, neko je sa vama poceo opasno da igra toplo-hladno i to vas je pocelo izludjivati na neki nacin.
Osjecas se potpuno spremno za novi pocetak, za novu ljubav ali nikako prevazici taj prvi korak i upustiti se u nesto konkretno. Ono sto ti je zaista neophodno a i pravi momenat je za to, a to je da i ti ukljucis taktiku a malo bar koliko mozes sakrije emocije.

Njemu je potrebno da se zapita da li ga ti jos uvijek dozivljavas na isti nacin, potrebno je da se ponovo zaiteresuje za tebe a to ces postici tako sto ces zahladiti ti.Jedan iznenadan i nepredvidiv korak ce te dovesti do uspjeha i zacrtanog cilja…

 

ZDRAVLJE:
Ono na sta zelimo da vas upozorimo kada je zdravlje u pitanju je se potrudite da se ovaj mjesec ne izlazete dugim putovanjima ili pohodima, moguce je da ako odete na duzi put da vam se iskomlikuje povratak, a to bi na vas jako lose uticalo, i na posao i na vase zdravlje, jer volite tacnost i uvijek se trudite da ispostujete rokove…

Takodje su moguci cesti naleti glavobolje, ali nista strasno. Postajete sve neotponiji na promjenu vremena, obratite paznju na promjene koje se desavaju vasem organizmu.

Srecni datumi u Septembru: 10, 14, 19.

 

 

stizumejecanja

Stranice: 1 2