Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – LAV- Na velikoj ŽIVOTNOJ raskrsnici…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – LAV- Na velikoj ŽIVOTNOJ raskrsnici…

7. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:
Slobodne Lavove ocekuje mnostvo desavanja i dosta flerta u narednom periodu, ali budite oprezni i nemojte se zalijetati jer nece bas sve prilike biti idealne i iskrene i najbolje bi bilo da budete izbirljiviji nego inace sto ste.
Najvise zbog toga da ne propustite ono sto bi moglo da bude prava stvar zbog neceg sto je prolazno i predstavljeno kao idealno samo da bi se ti primila i povjerovala.

Znaci pustite savjete, price i sablone, vi morate pod hitno da pocnete da zivite po svojim pravilima i odlukama poslije kojih necete razbijati glavu kako god da na kraju ispadnu, jer cete znati da je to bila samo vasa odluka. Vratite svoje samopouzdanje i krenite dalje.

 

Pružiće vam se mnogo prilka za razne zanimljive ljubavne kombinacije. Ipak, na vama je da procjenite da li je to za vas ili da li treba da se upuštate u odnose za koje niste sigurni. Nekada ima previše lažnih ljubavi, zato je jako važno prepoznati onu pravu.

 

ZDRAVLJE:
U ovom narednom periodu vi cete se osjecati dosta isrcpljeno i prazno sto vam se zaista rijetko desava, jer ste po prirodi jako enrgicni i brzi. Prepustite se , jer vas organizam ima svoj ritam koji trebate da slusate i zivite onim tempom kako vam on diktira…

Na taj nacin cete se osloboditi napetosti koja vas je obuzela i koja vam oduzima i energiju a i utice i na raspolozenje. Posvetite se sebi, sve ce sloziti na svoje mjesto.

 

Srecni datumi u Septembru: 9, 14, 19, 27.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2