Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – RAK- Stara ljubav zaborava nema….

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – RAK- Stara ljubav zaborava nema….

8. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:
Ukoliko ste jos uvijek u potrazi za onim pravim partnerom a neodlucni ste sto se tice novih pocetaka, zelite ljubav a ipak imate strah. Imamo vijesti za vas, a to je da cete imati priliku ubrzo da obnovite jednu svoju ljubavnu pricu iz proslosti o kojoj ste bukvalno do skoro razmisljali…

Ta bi vam opcija sada mozda najvise odgovarala jer se ne morate mnogo forsirati oko svega toga jer ce on biti taj koji ce odigrati prvi korak pa cete imati priliku da usmjerite stvari da se odvijaju onako kako vi to zelite…
Ako ipak osjecate da vam ne bi sada prijalo da se vracate na staro, nemojte, vi najbolje u dubini svoje duse osjecate sta vam je sada potrebno da vas ispuni i ucini srecnom.

 

ZDRAVLJE:
Trenutno imate problem sa nesanicom, pitate se i sami sta se to desava sa vama… Budi vam se intuicija i masta vam je sve jaca i snaznija i to vasu realnost dovodi do drasticnih promjena ali ne treba da se brinete jer vama ovakva promjena odgovara sada i ne treba da se bacate u razmisljanje, negu uzivajte u sebi konacno.

Donijece vam ideje koje su vam trebali, i osjecaj da mozete sve. Potrudite se da uhvatite balans koji vam je potreban da imate dovoljno vremena za odmor i sve ce da bude u najboljem redu.

 

Srecni datumi u Septembru: 11, 15, 27.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2