Veliki mjesečni horoskop za Septemar 2018- STRIJELAC- Kraj mjeseca donosi SREĆU…

Veliki mjesečni horoskop za Septemar 2018- STRIJELAC- Kraj mjeseca donosi SREĆU…

9. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

Ako ste slobodni:

Potreban vam je neko ko će umeti da vas pokrene, s kim ćete imati dinamičnu vezu, punu zajedničkih aktivnosti i avantura. Potrebna su vam zajednička putovanja, izleti, zajedničke sportske aktivnosti, šetnje i razgovori o neobaveznim zajedničkim temama. Umesto toga, vi nailazite na osobe koje se pretvaraju da su ono što nisu, a kada ih bolje upoznate samo se razočarate. Krajem septembra pružiće vam se šansa da upoznate nekoga ko bi mogao da bude odlična prilika.

Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će im delovati kao ostvarenje snova. Nakon bližeg poznanstva će shvatiti da su se prevarili i da toj osobi nedostaje veliki deo važnih kvaliteta. Okrenućete se otići razočarani.

 

 

Zdravlje:

Više fizičkih aktivnosti će vam prijati i doprineće poboljšanju vašeg opšteg zdravstveniog stanja ali i kondicije. Manje smetnje možete imati sa cirkulacijom i sa hormonima ali to je prolazno. U drugoj polovini septembra biće vam neophodno da se više odmarate i da izbegavate stres jer ćete biti osetljivijeg zdravlja. Više kretanja će ojačati vaš imunitet.

Potrebna vam je zdrava hrana sa što manje namirnica koje mogu uticati na povišeni nivo holesterola. Izbegavajte masnoće i gurmansku hranu, posebno onu koja se priprema na roštilju ili koja je prejako začinjena. Umesto toga će vam prijati orašasti plodovi, kao orah i badem, kao i semenke bundeve. Pijte više vode i jedite sveže voće, posebno jabuke.

 

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 21, 26

 

astrologija.de

Stranice: 1 2