Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – DJEVICA- Nove emocije, novi život…

Veliki mjesečni horoskop za Septembar 2018 – DJEVICA- Nove emocije, novi život…

10. rujna 2018. 0 By Admin 1

Ako ste slobodni:
Prva polovina mjeseca Septembra ce vam biti nekako tuzna i monotona, ali nemojte da brinete nije to sve. To je samo osjecaj koji ce vas obuzeti dolaskom i priblizavanjem ove Jeseni, i koliko god da ce vas rastuziti, toliko ce vam dobra donijeti…
Neko ce se zagledati u vas bas takvu zamisljenu i daleku, nekog ce privuci vase oci pune sjete i neke daleke tuge. Vidite kako ponekad zivot ima nepredvidive planove za sve nas, da cesto iza najvece kise dodje ono najsjanije sunce. Tako ce biti i kod vas…Ako mozes, pokusaj da rasteretis svoje srce, pokusaj da ga oslobodis tjeskobe koja ce uporno zeljeti da te zarobi.

Ovaj period ce biti period borbe za ono sto se zove Nada i Vjera. vama ljubav dolazi jako brzo, budi spremna da joj rasiris ruke i zagrlis osjecaj ljubavi koji te trazi…Dopusti sebi da ponovo volis, ocisti srce od proslih veza, napravi prostor za ovo sto ti dolazi.

 

ZDRAVLJE:
Trebate da se pripazite prehlade sada u ovom periodu, jer bi mogla da vam utice i na raspolozelje i na nagli gubitak energije koja ce vam biti zaista potrebna u narednom periodu koji dolazi.

Pripazite se koliko mozete, sacuvajte u sebi taj osjecaj koji postoji i koji vam stalno govori da treba da idete dalje… Depresija iz koje ste se izvukli, povremeno podsjeca i vraca misli na staro, ali svaki put kada vas obuzme taj osjecaj, odbranite se, dovoljno ste jaki sada da to mozete pobjediti…

Srecni datumi u Septembru: 16, 19, 20, 29.

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2