Astro-prognoza za JESEN 2018.: Oktobar će svima doneti LJUBAVNA ISKUŠENJA, a Vage i Škorpije očekuju VELIKE PROMENE!

Astro-prognoza za JESEN 2018.: Oktobar će svima doneti LJUBAVNA ISKUŠENJA, a Vage i Škorpije očekuju VELIKE PROMENE!

18. rujna 2018. 0 By Admin 1

 

Najjači tranzit ove jeseni biće prelazak Jupitera iz Škorpije u znak Strelca, koji će se dogoditi 9. novembra. Doneće dobar vetar u leđa svim idealistima, iskrenim vernicima i svima onima koji žele da ostvare neki svoj san.

Ipak, kako je Neptun u Ribama sve vreme, kako jesen bude odmicala, to će se pokazati da i u snovima i idealima treba imati meru i da dobra doza realizma nije na odmet, a koja će staviti pod kontrolu nekontrolisano i bujno sanjarenje i iluzije koje može doneti kvadrat između Jupitera i Neptuna.

 

Kako Saturn i Pluton ostaju u Jarcu sve vreme, to će isti biti onaj temelj stabilnosti i sadržajne realnosti koji će uvek nadopunjavati razmahane snove. Uran, koji je 16. maja ušao u Bika, retrogradno će se od 7. novembra vratiti u Ovna i učiniti da se prorade još neke teme povezane s počecima, koje je trebalo korenito menjati.

Nešto novo još će se razrađivati sve do proleća iduće godine, kad Uran definitivno ulazi u Bika (7. mart 2019). Poslednji deo jeseni, decembar će biti relativno prijatan zbog pozicije Jupiter u Strelcu, a tu će se blizu zateći i Suncu bliske planete, kao i samo Sunce.

 

Ipak, trebalo bi biti što je više moguće realan, jer će Neptun stalno navoditi na ružičaste poglede ili pak lebdenje bez osnova. Severni Mesečev čvor (koji inače ide obratno od sleda znakova), a koji locira pomračenja, premestiće se u znak Raka 17. novembra. Znači da će fokus tema koje nužno zahtevaju promene biti prebačen sa mladih, kreativnosti, novosti, socijale, sporta, scene i sl. (Lav, Vodolija) na teme koje se vežu uz područje Raka i Jarca (dom, domovina, patriotizam, porodica, zaštita, razvoj karijere, uspon, sve upravljačke strukture, vladajući i sl.).

 

Naime, u ta dva znaka događaće se pomračenja u idućih godinu i po, a ona će u tim sektorima donositi (kao što i uvek što donose pomračenja) konačan kraj nekih faza i sasvim nove početke, ukratko – promene.

 

Izvor: Superžena

Stranice: 1 2