ROMANTIČNA JESEN: Izaberi jednu SLIKU i saznaj šta te očekuje U LJUBAVI

ROMANTIČNA JESEN: Izaberi jednu SLIKU i saznaj šta te očekuje U LJUBAVI

18. rujna 2018. 0 By Admin 1

Slika broj 5

Ako je tvoj izbor ova slika, osjecas se kao da ti je dosta svega i pustila si da te zivot nosi. Jedino u sta jos uvijek vjerujes je to da za svakog od nas postoji plan i ti si odlucila da cekas da se tvoj pocne desavati.

 

Medjutim, nije sve u zivotu crno ili bijelo.. postoje nijanse u kojima se trebas pronaci i gdje ces biti srecna i ispunjena na onaj nacin na koji ti to zelis…

 

Probudi se iz zacaranog sna, u ovoj jeseni te cekaju borbe. Ali i i uspjesi, koji bi ti mogli vratiti onaj osmjeh na lice sa kojim osvajas sve prepreke.

 

Slika broj 6

Slika broj 6 oznacava ”tvoju glavu u oblacima”, neko te sa par pravih poteza kupio u potpunosti. I sada si zaljubljena do usiju iako to mozda ne zelis sebi da priznas.

 

Ako si se zaista toliko zagrijala, moraces da prijedjes na taktiku ako zelis da ti uspije ovaj plan. Jer ti od svojih emocija ne mozes nista konkretno da uradis jer potpuno vladaju tobom.

 

Sve sto osjecas ti se oslikava na licu pa pokusaj da igras mudro, da sakrijes ponesto, da se i on zainteresuje za tebe na pravi nacin…

 

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2 3