Neki znakovi su STVORENI ZA VEZU a neki vole da IGRAJU igru Vruće – Hladno! Evo šta od koga možete da očekujete!

Neki znakovi su STVORENI ZA VEZU a neki vole da IGRAJU igru Vruće – Hladno! Evo šta od koga možete da očekujete!

19. listopada 2018. 0 By Admin 1

Jeste li spremni za predanost ili samo za još jedan bijeg? Predanost može biti stvarno zastrašujuća ako niste spremni za to.

Ovdje su znakovi zodijaka koji su najčešće vrući i hladni u vezi. I oni koji čine najstabilnije partnere, prema astrologiji.

 

 

Blizanci

Vi ste partner koji se stalno mijenja. Niste sigurni što želite za večeru, planovi za vikend su vam uvijek upitni i to je iscrpljujuće. Lako gubite koncentraciju i brzo se počinjete dosađivati, tako da ima smisla ste jako vrući i hladni kad je riječ o odnosima. U vašu obranu ide to što ste nemirni zbog svega, ne samo zbog vaših odnosa.

Želite sljedeću veliku stvar i ne želite čekati. Naravno, razmišljanje o sljedećoj velikoj stvari dok ste još u vezi nije tako sjajna stvar koju činite, zar ne? Možda niste sigurni što želite, a početi nešto s nekim jednostavno izgleda kao dobra ideja.

 

 

Škorpion

Vi ste jako strastvena, osjećajna osoba. Ali kada je u pitanju predanost i stabilni odnosi, lako se uplašite, čak i ako se želite obvezati. Vama je velika razlika između onoga kada ulazite u vezu, a nemate ideje kako bi to moglo izgledati i onoga kada ulazite u odnos znajući da je to prava stvar.

U vašem umu, stabilan odnos je onaj koji će dugo trajati. Možda ne zauvijek, ali ako ste u ozbiljnom odnosu, zapravo ne razmišljate o kraju vremenske linije, zar ne? I znate da ako ne uspije, postoji dobra šansa da biste mogli izgubiti mnogo. Ne želite biti povrijeđeni, tako da skrivate svoje stvarne osjećaje i riskirate s taktikom vruće-hladno kako bi se zaštitili.

 

 

Ribe

Vi niste tako dobri u donošenju čvrstih, trajnih odluka. Kada mislite o predanosti i stabilnoj vezi, vaš um je uvijek usmjeren na bajku ili romantičnu komediju. Volite ideju o tome da je vaša budućnost već napisana i sve što trebate učiniti je igrati ulogu princeze ili slatkice s očima u obliku srca. U stvarnosti, vi ste puno realniji i to je vaša propast.

Znate da je život kratak i ne želite propustiti nešto bolje. Mislite da ako se počnete povezivati s jednom osobom, ​​nešto bolje će se pojaviti odmah sljedećeg dana. Vama je lako započeti dugoročnu stvar, ali niste u stanju dovršiti stvari. Iz tog razloga koristite taktiku vruće – hladno jer se uvijek potajno čuvate za nešto bolje.

 

 

Strijelac

Kada razmišljate o ljubavi i životu, vi želite živjeti apsolutno u potpunosti. Bilo koja vrsta pravila ili “zaključavanje” u vezi čini da se odmah želite izvući iz navedenog odnosa jer mrzite kompromis i mrzite kada se morate suzdržavati – vi ste onaj koji jeste, nakon svega!

Glavni razlozi zbog kojih se ponašate vruće – hladno je to što ste nevjerojatno izbirljivi, priznali vi to sebi ili ne. Vi imate visoke standarde za vašeg partnera, čak i ako se i sami ne pridržavate tih standarda. Ali to je samo zato što želite izgovor da se ne morate jako truditi u svom odnosu i što niste dovoljno strpljivi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3