OVE 4 dame Zodijaka TOTALNO IZLUĐUJU muškarce – Evo zašto!

OVE 4 dame Zodijaka TOTALNO IZLUĐUJU muškarce – Evo zašto!

21. listopada 2018. 0 By Admin 1

Jarac

Žena Jarac ima spektakularan izgled. Okolini se čini da je idealna, jer je savršeno sposobna sakriti od stranih očiju previranja u svom životu i karijeri. Ne voli pokazivati slabost, ne želi vidjeti suosjećajni pogled i ne želi izgledati kao gubitnik u očima drugih.

Žena-Jarac jasno zna kakav čovjek joj treba. Ona će privući muškarca izvanrednim intelektom, marljivošću pa čak i svojom hladnoćom. Može manipulirati muškarcima.

 

Žena rođena u znaku Jarca cijeni predanost, nikada ne oprašta izdaju i lako se odluči razvesti od osobe koja ju je izdala.

U njenom životu nema skoro nikakvih drama i intriga. Ona nema puno prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje od svog izabranika.

 

 

Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nježno i bez zaštite. Njena snaga je u slabosti. Koji čovjek odbija biti podrška šarmantnom biću, kojem je potrebna zaštita i pomoć?

Žena-Riba budi u muškarcu sve njegove prirodne instinkte. Pored nje, čovjek se osjeća kao primitivan lovac, koji je spreman poraziti mamuta zbog jednog osmijeha svoje izabranice.

Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmjehom i humorom.

 

Misterioznost je žena Riba dobila od prirode. Imaju urođeno uvjerenje da dama ne bi trebala prva napustiti automobil, da plaća za sebe u restoranu, da uzme kaput bez pomoći.

Žena Riba od muškarca očekuje da pokaže galantnost i odgoj.

Njen muškarac mora biti kavalir u svakom trenutku.

 

 

zenskimagazin.rs

Stranice: 1 2