Da li ćeš uspeti da ga OSVOJIŠ i postaneš KRALJICA njegovog SRCA? Izaberi jednu KRUNU i saznaj!

Da li ćeš uspeti da ga OSVOJIŠ i postaneš KRALJICA njegovog SRCA? Izaberi jednu KRUNU i saznaj!

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

 

KRUNA 3

 

Ukoliko je kruna broj tri tvoj konacan izbor, ona pokazuje da je on previse tajanstven i tebe to naprosto izludjuje… ono sto ti trebas da uradis da bi postala cijeli njegov svijet je da pokazes potpuno razumjevanje, bez pogresne rijeci i pogleda, jer njemu je potrebno povjerenje vise nego ljubav.

 

A dobices sve u paketu samo ako budes malo mudra i takticar… Svaka tvoja frustracija na njegovo sutanja njega gura korak dalje od tebe, zato moras da brojis do deset u sebi kada ti sledeci put dodje da tako odreagujes. pobjedi samu sebe i dobices njega, njegovu paznju i ljubav, i bicete jako srecni jer se nadopunjujete i jedno ste za drugo.

 

To sto je on imao tezak period iza sebe zahtjava odredjeno vrijem, ako si spremna da mu cuvas ledja sada kada mu je to najpotrebnije dobices ga za cijeli zivot. Podrska znaci mnogo svima nama, jos kada je iskrena vrijedi najvise….

 

 

 

KRUNA 4

 

Kruna broj cetiri oznacava ljubomoru, koju ti ne mozes da kontrolises i ta ti tvoja osobina jako ide na zivce jer ti pravi oduvijek problem. A naprosto ne mozes da sutis kada ti dodje. Eksplozivna si i to je najveca mana tvoje ljubomore, jer to bi sve bilo slako i simpaticno da nije toga.

 

Osvijesti se ako zelis zaista ovaj put da uspijes, ovo je tvoja borba izmedju tebe i tvoje unutrasnje ljutnje na nekoga ko te davno povrijedio i pokusao od tebe napraviti budalu, medjutim ovim sada sto radis pravis samo sebi gore i gore.

 

Shvati da sama moras donijeti odluku i sebi objasniti da moras misliti pozitivno i optimisticno ako zelis da ti se takve stvari i desavaju u zivotu. Znaci, ako zelis ovaj put da ti veza ili plan koji imas uspije, ugrizi se za jezik kada te uhvati, prelomi vec jednom i oslobodi se svake ljutnje koju nosis u sebi….

 

Jedino tako ces postati njegova kraljica….

 

stizumesjecanja

Stranice: 1 2