NE ODUSTAJ! Evo šta moraš da URADIŠ da bi pronašla PRAVU LJUBAV

NE ODUSTAJ! Evo šta moraš da URADIŠ da bi pronašla PRAVU LJUBAV

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

Znam da si mnogo puta bila povređena, znam da te nekada srce boli, znam da nekada osećaš da si sama na svetu, znam da misliš kako nema nikoga ko bi mogao da te voli.. Sve znam. Ljubav nam je darovana od Boga da je širimo i da se volimo. Svako ko je jednom iskreno voleo pa izgubio tu osobu zna šta zna za velike boli srca i duge neprespavane noći. Za suze i bol i veliki grč u stomaku. Zašto je ljubav toliko komplikovana, zašto duša mora da boli kad oda je ranjena..

 

Ipak svaka žena mora da bude svesna sebe, da zna koliko može i da dobro zna šta želi. Nikome nije lako kada je ostavljen ili kada ga izda osoba koju je voleo kao sebe i više..

Nekada život zna biti surov prema nama ali to su izazovi koji nas posle čine jačima. Ne dajte da vas slomi bol i patnja. Budite žena lavica koja grabi i kandžama se bori za svoju sreću.

 

Upamtite da bi ženu voleo jedan muškarac ona prvo mora da voli sebe…

 

Da bi pronašli pravu sreću i oslobodile se tuge koju osećate morate prvo da uzmete vremen za sebe. Ne da patite i plačete u kutku sobe, već se posvetite svom telu i umu. Ukoliko imate kuću ili neko od vaših prijatelja koja je na selu ili izilovana otiđite na par dana i ponesite samo knjige sa sobom.

 

Probajte što više vremena provoditi sami i razmišljati o svojim greškama koje ste činili u vezama. Ako ste bili više puta povređeni možda jednostavno birate pogređne muškarce.

 

Kada naučite da ste sebi prva osoba koja je najvažnija onda će i drugi da vas tako posmatraju.

 

Muškarci vole žene koje su sigurne u sebe i koje znaju šta hoće i kako da to dobiju. Smela žena je uvek jaka osoba koja zna koliko vredi. Kada budete naučili da se za muškarcima ne trči i da ste vi ta koju treba da neko osvoji, moći ćete da uživate u ljubavi da se trudite previše.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2