Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- RAK, LAV I DJEVICA

Veliki mjesečni horoskop za NOVEMBAR- RAK, LAV I DJEVICA

23. listopada 2018. 0 By Admin 1

rak

Posao:

Dragi Rakovi,
Uran će 6. novembra da se retrogradno vrati u znak Ovna i vaše polje posla i karijere što će dovesti do neočekivanih teškoća i zastoja u sprovođenju jednog dela vaših planova i ideja u delo. Bićete primorani da se vratite nekoliko koraka unazad u vezi novih metoda rada jer ćete shvatiti da ih niste dovoljno dobro savladali ili da postoje nekakvi propusti u primeni istih koje je neophodno ispraviti. 8. novembra će Jupiter ući u znak Strelca i vaše polje usluga, što će vam otvoriti mogućnosti da se bavite dodatnim poslovima posebno ako radite u prosveti ili ako je vaš posao povezan sa turizmom, putovanjima i inostranstvom. Očekuje vas uspon i bolje zarada na polju usluga. Trigon Venere sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje platnog prometa uticaće na povećani priliv finansija i pomoći vam da uvećate saldo na vašem računu. U drugoj dekadi novembra sekstil Sunca sa Plutonom će poboljšati vaše odnose da poslovnim partnerima, dok će sekstil Marsa sa Uranom doneti neočekivane dobitke jer ćete pronaći novi i efikasniji način da privučete više novca.

Venera će krenuti direktno 16. novembra. Uspećete da ubrzate završetak jednog projekta koji je kasnio zbog nedostatka sredstava i nepovoljnih okolnosti. Merkur će krenuti retogradno 17. novembra i uticaće nepovoljno na vaše odnose sa kolegama. Nailazićete na nesporazume, a vaši planovi će kasiti sa razvojem. U trećoj dekadi novembra Mars će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam donosi nepovoljne obrte na polju novca i nezadovoljne klijente. Sa nadređenima ćete imati sukobe zbog toga što ćete biti skloni da se ne povinujete njihovim uputstvima. Krajem meseca ćete uspostaviti stabilne odnose sa poslovnim partnerima i očekuje vas uspeh na polju javnosti, kao i stabilnija finansijska situacija.
Nezaposleni Rakovi će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima obrazovanja, prosvete, komunikacija i u uslugama prometa novca i materijalnih dobara.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina novembra donosi vam mogućnost da poradite na onome što vašu emotivnu vezu ometa duže vreme. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i da ispravi svoje greške ali je važno da i sami uvidite na koji način doprinosite nastanku teškoća. Tako ćete uspeti da se zbližite i da vašu vezu poboljšate, a probleme konačno rešite.
Druga polovina novembra donosi vam promenljivo raspoloženje koje će dovoditi do povremenih i prolaznih nesuglasica sa partnerom. Krajem meseca ćete uspeti da vašu vezu stabilizujete i da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva zahvaljujući sekstilu Marsa sa Saturnom. Od partnera ćete dobijati motivaciju i podršku. Više ćete izlaziti zajedno.

 

 

Ako ste slobodni:

Početak novembra vam donosi prolazna razočaranja. Osoba koja vam se dopada odlučiće se za vezu sa nekim drugim. Nedugo nakon toga upoznaćete nekoga ko je pomalo povučen i deluje zagonetno ali u isto vreme i magnetski privlačno. Još više će vas zainteresovati što će vam prići i započeti neobavezan razgovor koji će vam otkriti da se radi o nekome ko je iznad proseka po svojim kvalitetima. Do kraja meseca ćete biti dovolno bliski da se upustite u vezu. Nećete se razočarati.
Nešto stariji Rakovi daće novu šansu osobi iz prošlosti koja se nedavno pojavila u njihovom životu nakon dužeg odsustvovanja. Mada ste prvi put bili emotivno povređeni, nećete moći da odolite jer će vaša osećanja biti jača od razuma.

 

 

Zdravlje:

Jupiter će 8. novembra ući u znak Strelca i vaše polje zdravlja što će uticati na jačanje vašeg imuniteta i uopšte zdravlja. Osećaćete potrebu da se više krećete i da radite fizičke vežbe. Merkur će u drugoj polovini novembra krenuti retrogradno što će vas činiti podložnim prehladi, pojačanoj osetljivosti na stres i možete imati prolazne psihosomatske smetnje.
Ishranu biste trebali da pojačate kaloričnom hranom koja sadrži više povrća i mesa. Grašak, pasulj, sočivo i kupus mogu da vam se često nalaze na jelovniku. Od voća uzimajte sušene smokve, urme i suvo grožđe, kao i sveže jabuke i pomorandže. Umanjite unos testenina, hleba i svega od belog brašna. Mleko i sir uzimajte umereno. Pojačajte B vitamin.

 

Srećni brojevi:

 7, 13, 16, 20, 25

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3