DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. oktobar: Ovnu na pomolu nova ljubav, Lav uporan u planovima da nekog osvoji, Vagu čeka iznenadan susret i nove emocije..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 31. oktobar: Ovnu na pomolu nova ljubav, Lav uporan u planovima da nekog osvoji, Vagu čeka iznenadan susret i nove emocije..

30. listopada 2018. 0 By Admin 1

Strelac

Vaš društveni život je izuzetno bogat, a danas vam donosi jedno prijatno iznenađenje. Veoma ste raspoloženi za flert i nećete se ustručavati, bilo da se nalazite u krugu prijatelja ili na radnom mestu. Neko iz vaše neposredne okoline će rado pristati na vaše igre.

 

Moguće je da već neko vreme gaji simpatije prema vama, a da je to do sada vešto krio.

 

Jarac

Ovaj dan donosi dugo priželjkivanu hrabrost da priđete jednoj osobi koja vam se već duže vreme dopada. Potrebno je da se opustite i budete otvorenog uma. Ukoliko želite da zaista doprete do nje i ostvarite dublji odnos, budite spremni da pravite mnoge kompromise.

 

Dotična osoba je neko ko vodi prilično nekonvencionalan život.

 

 

Vodolija

Danas treba da se pokrenete i budete u što većem krugu ljudi ako želite da upoznate nekog ko bi u vama probudio naklonost i simpatije. Velike su šanse da takvu osobu sretnete u pratnji nekog ko je na istim talasnim dužinama kao i vi.

 

Zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka bi mogli da razmišljaju o tome kako da pozitivno iznenade njihovo voljeno biće.

 

Ribe

Planetarni aspekti ovog dana donose osveženje u vaš emotivni status, pogotovo ako ste u poslednje vreme prolazili kroz težak period. Ljubav je obostrana i u to nema sumnje, ono što je vaš bio problem je nedostatak razumevanja jedno za drugo.

 

Danas ćete otkriti da ste ponovo zaljubljeni u vašeg partnera i da uživate u njegovom društvu.

 

horoskopius.com

Stranice: 1 2 3