VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR : Bikovi na TANKOM ledu, Devica u OKOVIMA ljubomore, a jedan znak očekuje PROSIDBA…

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR : Bikovi na TANKOM ledu, Devica u OKOVIMA ljubomore, a jedan znak očekuje PROSIDBA…

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

RAK

Novembar 2018. godine kreće romantičnom i idiličnom notom! Do 22. novembra Sunce prolazi vašom 5. kućom (kuća ljubavi, veza i flerta) i pravi harmoničan aspekt sa Neptunom. To govori o intenzivnim ljubavnim snovima i slatkim romantičnim scenarijima, dok će vaša moć zavođenja biti veća nego ikada. Znaćete kako da zasijate u očima onih koji vas privlače i kako da zavedete sa par reči. Ipak, pazite, nemojte obećati više nego što možete zaista i da ostvarite.

Mlad Mesec 7. novembra (Mesec je vladar Raka) aktivira vašu kuću ljubavi i ohrabruje vas kada se radi o novim ljubavnim poznanstvima ili za promene u ljubavnoj vezi. Za parove koji su duže zajedno ovo će biti nešto blaži period. Ako dođe do svađa, uz pomoć zvezda lakše ćete te svađe razrešiti i nastaviti dalje. Budite ozbiljniji i posvetite više pažnje ljubavnom životu. Ako ste u vezi i sanjate o braku, kraj meseca je pravo vreme za razgovor o tome ili prosidbu.

 

 

LAV

Prisustvo Jupitera u vašoj 5. kući (ljubav, flertovi, veze) čini vaš ljubavni život dinamičnim. Sijaćete, ostavljati sjajan utisak i sa lakoćom privlačiti druge. Vaš entuzijazam i šarm je neodoljiv, ali nakon nekog vremena bi mogli postati naporni zbog previše pričanja o sebi, svojim talentima i postignućima i slično. Nekim Lavovima će zavođenje postati igra, nešto što će samo njih zabavljati. Izbegavajte takvu vrstu zabave, jer bi mogli stvoriti probleme i upasti u ekstremne komplikacije. Najbolje što prolazak Jupitera vašim 5. poljem donosi je buđenje strasti kod parova koji su duže zajedno i opuštenija atmosfera u braku.

Povoljan je period i za ulazak u novu vezu. U istoj kući nalazi se i Merkur koji kreće retrogradnim hodom 17. novembra 2018. godine. U vašem se životu može pojaviti neko iz prošlosti ili neko ko vas je privlačio ranije. Prisustvo Sunca u istoj kući, od 22. novembra može doneti još više egocentrizma i nametanja vlastitog mišljenja voljenoj osobi, zbog čega lako može doći do burnih rasprava i svađa.

 

 

DEVICA

Jupiter ulazi u vašu 4. kuću (kuću porodice, doma, emocionalnih korena) 8. novembra 2018. godine. To znači da će kod kuće vladati bolje raspoloženje i da ćete se bolje slagati sa osobama koja volite. Sa voljenom osobom dogovorićete kupovinu nameštaja ili obaviti potrebne popravke i poboljšati svoj životni prostor, a neki će se odlučiti za kupovinu novog stana ili kuće. U drugom delu meseca može nastati zbrka i može doći do nesporazuma i svađa sa voljenom osobom, zato što Merkur, vladar Device, u periodu od 13. do 20. novembra pravi kvadrat sa Neptunom (smeštenim u kući partnerstva). Povrh svega 17. novembra Merkur kreće retrogradnim hodom.

Tada bi mogli zaključiti da ne govorite istim jezikom ili da vas voljena osoba ne razume i ne podržava. Device koje nisu u vezi verovatno će tako i dalje biti kroz ovaj mesec, ponajviše zbog rezervisanosti i sumnjičavosti prema onima koji žele osvojiti srce Device. Najčešće te sumnje nisu neutemeljene, ali u nekim slučajevima to je samo zbog predhodnih iskustva što ih koči u ljubavnom životu. Mars 16. novembra donosi novu energiju i igre zavođenja će se intenzivirati. Budući da je Mars u napetim aspektima, nije isključeno da dođe do ljubomore, posesivnosti ili svađa zbog nekih porodičnih pitanja ili pitanja vezana za dom. U poslednjoj nedelji u mesecu može doći do zanimljivih susreta i privlačnosti koja će se odjednom pojaviti čak i kod onih najviše konzervativnih Devica.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4