ŽENA LAV- Spoj lepote i mudrosti, dama koja jednu stvar NIKAD ne prašta!

ŽENA LAV- Spoj lepote i mudrosti, dama koja jednu stvar NIKAD ne prašta!

1. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Žena u znaku Lava je prava kraljica, žena koja pleni pažnjom i uvek je u centru pažnje. Ovo su one dame koje obožavaju da joj se divite, njenoj lepoti, njenoj pameti…

 

Prepoznaćete je po zlatu, ili bilo kakvom drugom nakitu. Lavice vole da se ukrašavaju i sijaju. Lavice obično imaju jaku kosu, veliku grivu kao u pravog lava. Ako ima tamnu kosu najčešće se farba u svetlije nijanse.

 

Ako žena Lavica nema dovoljno materijalne sigurnosti da se ukrašava i kupuje haljine ona duboko pati zbog toga, jer zaboga ona je rođena da bude kraljica.

 

Ove žene su strastvene po prirodi, ona zahteva da bude najbolja i to priznanje tražiće i od ljudi oko sebe kao i od muškarca koji je voli. Ako joj se muškarac ne divi i ne uvažava njenu žensku stranu ona će otići. Lavica ne pristaje na prosečnost, ona uvek traži najbolje.

 

Ova žena zahteva divljenje i poštovanje i ne dao Bog da joj se suprostavite. Često se zna dogoditi da se dva muškarca svašaju oko ove žene, samo ona je u stanju da muški rod dovede do toga.

 

Ovoj dami potreban osećaj da je željena i voljena. Ona obožava avanturu i flert i situacije kada je u centru pažnje. Ženu znaku Lava je teško pripitomiti. Ona i kada je u vezi uživa u pažnji i komlimentima drugih muškaraca. To je u njenoj prirodi. Naprotiv tome, ako bi njen muškarac udelio kompliment drugoj ženi ona će poludeti. Ono što je njeno to je sveto i samo njeno i ničije drugo.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3