POMUTI MU PAMET! Posle OVIH stvari neće te moći IZBACITI IZ GLAVE

POMUTI MU PAMET! Posle OVIH stvari neće te moći IZBACITI IZ GLAVE

2. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Žene su emotivna i saosjećajna bića, kojima je uvijek potrebna pažnja i razumjevanje. A muškarci, kao jači pol, stvoreni su da bi poštovali i štitili žene a ne pravili od njih mračna i nezadovoljna stvorenja.

 

Jer sve je nas rodila jedna žena, i kao takva, kao izvor života, zaslužila je visoko poštovanje. I rodila nas je da bi se međusobno slagali i voljeli kao uzvišenija bića i stvorenja bliža Bogu.

 

Mada, u današnje vrijeme su se stvari mnogo promijenili i žene više nisu kao što su bile a takođe ni muškarci. Suknje su im sve kraće a gluposti u glavama sve više.

 

Ako si jedna od onih žena koje još uvijek poštuju tradiciju i znaju gdje pripadaju u modernom društvu, ovaj tekst je za tebe ali i za one koje tek žele da postanu DAME i LAVICE.

 

Kroz istoriju su žene bile omalovažavane i neprihvaćene u društvu kao muškarci što su bili. Ali srećom, žene su se izborile za svoja prava.

 

Ima onih koje shvataju šta su sa tim dobile i tražile ali ima i onih koje previše iskorištavaju svoju ženstvenost i kvare sliku o cijelom ženskom polu.

 

Kako možemo da očekujemo da nas muškarci poštuju i budu onakvi kakve ih želimo ako mi nismo onakve kakve trebamo biti.

 

 

 Dajemo Vam nekoliko savjeta kako biti žena za kojom svaki muškarac čezne:

 

Prvi korak: SAMOPOUZDANJE

 

Da bi te drugi voljeli moraš prvo sama sebe da zavoliš. A da bi sebe zavoljela potrebno je da radiš na sebe. Kada počneš da se trudiš oko sebe, vježbaš, paziš šta jedeš,  tada će te i drugi gledati drugačije, sa više poštovanja.To će muškarci posebno primjetiti i prikuplaćeš više paznje na sebe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2