Mlad Mjesec u Škorpiji donosi VELIKA ISKUŠENJA.: Bik u TAJNOJ vezi punoj STRASTI, jedan znak čeka BOLAN RASKID, a jednom stiže PRAVI ŠOK…

Mlad Mjesec u Škorpiji donosi VELIKA ISKUŠENJA.: Bik u TAJNOJ vezi punoj STRASTI, jedan znak čeka BOLAN RASKID, a jednom stiže PRAVI ŠOK…

7. studenoga 2018. 0 By Admin 1

LAV

Dragi Lavovi, vama se ovaj mlad Mjesec događa u vašoj kući, obitelji, svakodnevnom životu i tu se mogu događati razne promjene i na bolje i na gore. Pojedini Lavovi mogu dobiti prinovu ili će maštati o proširenju obitelji. Vrlo je povoljno da sada ulažete u neku nekretninu ili da renovirate, prodate stan ili kuću. Kako je ovo polje dubokih emocija onda one izlaze na površinu jer su duže vrijeme skupljane, a one mogu biti kritički nastrojene s ljubomorom i posesivnošću.

Primirite se, kontrolirajte bijes i vaše loše emocije.

 

 

DJEVICA

Drage Djevice, vama se ovaj mlad Mjesec događa u polju komunikacije, braće, sestara, kraćih putovanja, prometa pa je dobro da se dugo odlagani dogovor ili neka administracija sada riješe. Potrebno je izbjegavati sva kretanja, od gradskog prijevoza do kratkih putovanja. Sve vrste provokacija treba sada izbjeći, posebno od rodbine i u prometu. Predstoji i neko bitno razrješenje kada se radi o nekoj vama bitnoj osobi.

Zdravstveno je potrebno zaštititi dišne puteve, grlo i čuvati se prehlade, virusa.

 

 

VAGA

Drage Vage, vama se ovaj mlad Mjesec događa u polju financija, zarade, vaše imovine i vaših želja pa možete sada zaraditi dosta novca koji se brzo troši. Što se tiče stresa, on može baš sada da se dogodi zbog nekih troškova. Pojedine Vage mogu baš sada pokrenuti pitanje kredita, nekih vraćanja dugova ili da im netko baš sada vrati ili isplati dugo očekivani novac.

Pazite na prehranu ovih par dana i čuvajte vrat i grlo.

 

 

ŠKORPION

Dragi Škorpioni, ovaj mlad Mjesec se događa u vašem polju ličnosti pa se odvija na vašem fizičkom i mentalnom sklopu. Moguće je čudno ponašanje i privlačenje nekih čudaka u vaš život, koji imaju veliku težinu pa se preporučuje da izbjegnete ovih par dana takve osobe. Baš na mlad Mjesec vi treba pokrenuti sve što je vezano za vaš fizički izgled i da to bude pozitivno.

Prevelika energija će biti kod vas pa je dobro da radite neke treninge ili da idete u teretanu. Kontrolirajte svoje emocije i ne dozvolite da vas partner isprovocira. Mijenjajte se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3