Godišnji Ljubavni Horoskop za 2019. godinu: Bika očekuje ČAROBNA ljubav, Blizancima se MENJA ŽIVOT, Ribe očekuju ISKUŠENJA, a Ovna čeka prava DRAMA…

Godišnji Ljubavni Horoskop za 2019. godinu: Bika očekuje ČAROBNA ljubav, Blizancima se MENJA ŽIVOT, Ribe očekuju ISKUŠENJA, a Ovna čeka prava DRAMA…

10. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Lav

Lav ponekad može biti kralj drame. Imajte ovo na umu ako vaša veza krene nizbrdo u junu 2019. Ne mora biti vašom krivicom. Ali je teže da volimo druge ako trošimo previše vremena voleći sebe. Morate obraćati puno više pažnje na vaše voljene. Skrenite pažnju sa sebe neko vreme. Godišnji horoskop za Lava 2019. pokazuje da ljudi neće imati mnogo saosećanja za vas i da će vaša veza imati poteškoća u prvoj polovini 2019.

 

Morate se osloniti isključivo na sebe ukoliko želite rešiti probleme. Ili još bolje, ne preuveličavajte stvari. Ako postoji problem, rešite ga i krenite dalje. Promena vaše reakcije na probleme ili više ljubavi s vaše strane nego obično će pomoći da se vaša porodica, prijatelji i najbliži vrate tamo gde bi trebali biti – pokraj vas.

 

 

Devica

Godišnji horoskop za Devicu 2019. pokazuje da će sredinom godine Device doživeti razdor u intimnim odnosima. Biće potrebno vreme da rešite probleme. Ne očekujte da se stvari jednostavno reše, samo zato što želite sve odjednom. 2019. će biti idealna godina da poradite na odnosima uz stručnu pomoć ili podršku grupe.

 

Podrška i ljubav – magija koja nam daje snagu

Kada dođe jun, bićete u puno boljoj poziciji što se tiče davanja i primanja ljubavi. Prijatelji i porodica će biti tu tokom cele godine. Posvetite vremena ljudima koji vas vole i dobićete puno zauzvrat.

 

 

Vaga

Nova romansa samo što se nije rasplamsala! Ponekad vas previše strasti može dovesti do panike. Međutim, želja za posedovanjem nije uopšte romantična.

To trebate da kontrolišete. Ako se osetite preplavljeni ljubavlju, ne stežite obruč previše. Usporite malo i opustite se. Vežbajte poverenje kako u romantičnim, tako i u platonskim vezama ili budite spremni za nesuglasice u letnjim mesecima.

 

U smislu pronalaženja prijatelja ili nove ljubavi, budite otvoreni za sve. Godišnji horoskop za Vagu 2019. pokazuje da, bez obzira na put koji izaberete, mir i harmonija će prevladavati tokom novembra i decembra.

 

 

Škorpija

Škorpije, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje s ljudima i u 2019. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste introvertni, vaš partner će vas zamoliti da se otvorite. Učinite to.

 

Ove godine ćete biti puni zanosne energije i kreativnosti. Prenesite nešto od ove energije na međuljudske odnose i bićete iznenađeni napretkom koji možete ostvariti. U početku će vam biti neprijatno, pa čak i zastrašujuće. Držite se. Godišnji horoskop za Škorpije 2019. pokazuje da ćete biti nagrađeni. Ako ste bez partnera, što nikada kod vas ne traje dugo, budite strpljivi i čekajte da se pojavi jedna posebna osoba.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3