Jarac ludo zaljubljen, Strelac u zanimljivoj avanturi, Ovnu se smeši nova ljubav… Evo šta vas čeka sledeće nedelje u ljubavi!

Jarac ludo zaljubljen, Strelac u zanimljivoj avanturi, Ovnu se smeši nova ljubav… Evo šta vas čeka sledeće nedelje u ljubavi!

10. studenoga 2018. 0 By Admin 1

   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO

Lavovi ove nedelje mogu da očekuju početak trajnijih promena na emotivnom planu. Neki mogu poželeti ozbiljnije emotivne kontakte, ili će ući u period ozbiljnih presitpitvanja na ljubavnom planu. Zauzeti imaju šansu da u vezi učvrste međusobno poverenje.

 

 

   DEVICA (23.8. – 22.9.)  VIRGO

Device će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Slobodni pripadnici će se više družiti i imaće više šansi za trajnija poznanstva i nove emotivne veze.

   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA

Vage ove nedelje počinju da osećaju veću potrebu da srede svoju emotivnu situaciju i mogu poželeti trajnije odnose, a ne samo površne kontakte. Zauzeti pripadnici znaka biće posvećeni porodičnim dešavanjima i partneru, gde mogu osećati više stabilnosti i sigurnosti.

   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO

Škorpije ove nedelje mogu biti zadovoljne odnosima u emotivnoj vezi, sa partnerom sumogući značajni razgovori i dogovori. Slobodni pripadnici znaka mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, a neka nova poznanstva mogla bi da prerastu u ozbiljnije kontakate.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3