On uvek ide na SVE ILI NIŠTA i ne dozvoljava da ga NEKO GAZI, vidi samo NAJBOLJE u drugima i jedan je od NAJODANIJIH PRIJATELJA

On uvek ide na SVE ILI NIŠTA i ne dozvoljava da ga NEKO GAZI, vidi samo NAJBOLJE u drugima i jedan je od NAJODANIJIH PRIJATELJA

10. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

4. On je tip osobe koja ide na sve ili ništa

Zvuči kao dobra kvaliteta, ali kada je u pitanju Vodenjak, to je ekstremno. Iako je istina da Vodenjak nikada ne čini ništa na pola, on također ima tendenciju učiniti i reći svakakve stvari kako bi rekao svoju poantu.

Također, mrzi kada mu se govori što da radi i voli izbjegavati pravila. Poznato je da je sklon pobuni i to ga često dovodi u više problema nego što može podnijeti.

 

 

5. On ima mozak i zna kako ga koristiti

Vodenjak voli učiti i uvijek je u potrazi za novim zanimljivim činjenicama koje će ugasiti njegovu žeđ za znanjem. Također voli podučavati svoje prijatelje, braću i sestre nečem novom, jer je to njegov način povezivanja s ljudima koje voli.

No, on nikako nije knjiški moljac. Njegova inteligencija kreće se van zadanih školskih okvira. I iako bi moglo zvučati sladunjavo, on voli duboke razgovore do kasno u noć, razgovore koji traju satima, koje možete imati samo s osobom s kojom ste jako bliski.

 

 

6. Nikada ga nećete moći u potpunosti vezati

Iako je istina da Vodenjak ima mnogo bliskih prijatelja i voli upoznavati nove ljude, ići na spojeve i sve te dobre stvari, nikad ga nećete moći sasvim vezati za sebe. Voli biti neovisan i potrebna mu je sloboda da bi bio sretan, on je zapravo usamljeni vuk koji će uvijek najviše voljeti sebe.

Nije tajna da je Vodenjak vrlo rezerviran i može izgledati da vas zapravo ne želi u svojoj blizini, ali to nema previše veze s vama, jer zapravo samo voli biti sam. Ponekad to i dalje boli!

 

 

7. On vidi svijet vidi drugačije

Vodenjak bi definitivno mogao biti označen kao osoba s dominantnom desnom stranom mozga,  s obzirom na to koliko često misli izvan okvira. On je kreativna osoba i to se ne očitava samo u njegovim djelima, nego i u načinu na koji on razmišlja.

Nećete susresti Vodenjaka koji logično gleda stvari, ali on će pokušati problem okrenuti naopako kako bi ga riješio. On drukčije vidi svijet, što je i inspirativno i genijalno. Vodenjak želi biti poznat kao osoba koja donosi inovaciju u sve što učini u životu i nadahnjuje druge da čine razliku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3