DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. novembar: Devica igra igru zavođenja, misteriozna Škorpija krije svoje namere, Vage će uživati u ljubavi..

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 16. novembar: Devica igra igru zavođenja, misteriozna Škorpija krije svoje namere, Vage će uživati u ljubavi..

15. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Danas biste mogli, pod uticajem zvezda, u jednom trenutku poželeti da pokažete svoje emocije a u drugom već da ih sakrijete. U neku ruku ne želite da vaš potencijalni partner sazna o vama sve odmah, te ćete biti pomalo ćutljivi.

 

Međutim, vi želite o njemu-njoj da saznate što više. Jedno od vas dvoje će morati popustiti.

 

LAV

Generalno volite da pristajete na kompromise kako biste postigli dogovor sa partnerom i mrzite da remetite harmoniju između vas. Međutim, današnja planetarna energija ohrabriće vas da povedete jedan razgovor sa jasnim ciljem i stavom, da se vaš dragi neće usuditi da se suprotstavi.

 

Danas nema ništa od komprimisa i bićete zadovoljni.

 

DEVICA

Vi volite da igrate igre sa svojim partnerom s vremena na vreme, ali danas ćete biti posebno raspoloženi da ga-je povedete na jedno dugo i zamršeno putovanje. Razgovor će svakako biti veoma zavodljiv, a vi ćete umeti da ga iznesete u pravcu u kom želite.

 

Odlično ćete baratati rečima skrivenim i tajnim, kako biste dobili ono što želite. U ovoj igri vi ćete biti pobednik.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4