HOROSKOP DO KRAJA JESENI- OVAN, LAV I BLIZANCI!

HOROSKOP DO KRAJA JESENI- OVAN, LAV I BLIZANCI!

15. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Ovan

Jesen koja nam još malo prolazi za vas ce predstavljati mirnu oazu i vrijeme samo za vas koje vam je toliko bilo potrebno. Ljudi oko vas ce se zabaviti svojim problemima i obavezama i nekako ce konacno, nakon duzeg vremena da vas puste na miru sa savjetima i misljenjima, bez obzira da li je sve to iz najboljih razloga ili ne, vama je bilo pocelo da smeta toliko zadiranje u vasu privatnost, ali sami ste se tako postavili od pocetka…

 

Predstavili ste sebe kao primjer za opste poznati problem i svako je sebi dao za pravo i da komentarise vas slucaj i da se pozabavi rijesavanjem istog ljubavnog problema. Sada vama to vise ne odgovara ali sami ste zapoceli takav odnos.
Cim osjetite prostor i olaksanje, i to da su svi popustili sa komentarisanjem, osamite se, dajte svima do znanja da je tome dosao kraj, i da kako god da ste uspjeli, pronasli ste nacin, ali dalje radite sve sami i zadrzite svoje odluke i planove za sebe jer cete ih jedino na taj nacin zastititi, i dati im onaj pravi smisao koji ce vas nahraniti pozitivnom energijom, a to im i jeste primarni cilj… Dolazi vam sansa da se ustabilite i konacno krenete naprijed. Iskoristite je.

 

 

Lav

Kraj jeseni za vas ce znaciti nove borbe. Bas poput kralja zivotinja, imate tu crtu kraljevskog drzanja , ponosni ste, tvrdoglavi i otresiti… Medjutim, nesto vam je promaklo.. Vec neko vrijeme neko se petlja u tvoj zivot, u tvoje planove vezane za partnera ili simpatiju, uglavnom tebi sve losije ide zbog toga i nije ti jasno kako se na kraju sve iskomplikuje nakon savrsenog plana??.

 

Na mudar nacin ti ptavi smicalice tako da nema sanse da shvatis da je to necije djelo. Prihvati cinjenicu da te neko obmanuo jer sto je prije prihvatis, prije ces krenuti u rijesavanje tog problema.

 

Period koji je pred nama tebi ce otvoriti oci, i shvatices da imas mnogo posla pred sobom, ali nemoj da te to obeshrabri, pozitivna je stvar probuditi se iz zacaranog sna koji nam daje laznu sigurnost… Otvorice ti se neka nova vrata, za koja nisi znala ni da postoje, pruzice ti se neke nove mogucnosti koje ako malo promjenis taktiku i zastitis svoje namjere, ti mogu donijeti veliko blagostanje i srecu.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2