DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. novembar: Jarca čeka lepo iznenađenje, Devica u zabranjenoj ljubavi, Škorpija u novoj romansi…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 17. novembar: Jarca čeka lepo iznenađenje, Devica u zabranjenoj ljubavi, Škorpija u novoj romansi…

16. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ako još uvek tragate za ljubavlju, trenutno niste zadovoljni izborom potencijalnih partnera. Potrebno vam je još malo strpljenja i optimizma. Oni koji su u vezi bi mogli da se odluče na zajednički život. Pokušajte da pametno organizujete svoj privatni život, ali najbolje pustite neka sve ide svojim tokom i nemojte se bez potrebe opterećivati. Zadržite vedar duh i pozitivno raspoloženje.

BIK

Ovog dana osećate potrebu da se odvojite od voljenog bića i razmišljate o vašem emotivnom odnosu. Trenutna veza vas pomalo opterećuje i “guši”. Zabrinuti ste zbog neizvesne budućnosti i zbog toga što u partneru ne vidite nikakvu podršku. Ne bi bilo loše da manje krivite partnera, a više radite na svom unutrašnjem miru.

BLIZANCI

Ako želite da izbegnete da vas danas pogodi Kupidonova strelica, moraćete da se prikrijete. Možda ćete morati da se suočite a nekim ko je bio u poteri za vama u prošlosti. Nemojte da vas to previše uznemiri. Neki ljudi nikad ne odustaju. Važno je da vi budete jaki i stabilni.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4