DNEVNI HOROSKOP za 18. novembar: Ribama stiže zanimljiva ponuda, Blizanci u avanturi života, Devica srećna u ljubavi…

DNEVNI HOROSKOP za 18. novembar: Ribama stiže zanimljiva ponuda, Blizanci u avanturi života, Devica srećna u ljubavi…

17. studenoga 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Jasno je da imate potpuno poverenje u svaku svoju odluku i potez koji povučete. Nemate nikakav strah ili nedoumicu kada se krećete ka svom cilju, lagano i staloženo! Ovakvo sasvim novo okruženje posledica je vaših ranijih odluka. Nagradite sebe za ono što ste postigli, ali bi najbolje bilo da sačekate još koji dan da napravite veliku zabavu povodom toga!

ŠKORPIJA

Ovo je upravo momenat kada treba da budete kreativni i prestanete da brinete kako nemate talenta. Ša mislite, šta je uopšte talenat? Vaš ljubavni život vam je pred nosom! Podignite pogled sa ljubavnih romana i pogledajte malo oko sebe. Vaša srodna duša je tu na dohvat vaše ruke, ali vi ga/je ne primećujete. Samo je potrebno da otvorite oči!

STRELAC

Danas vam neće biti sve jasno, kada je vaša karijera u pitanju! Kao da vam je ponestalo motivacije, bez ikakvog upozorenja. Šta se desilo? Moguće je da vam je potrebno da budete deo projekta od veće važnosti. Projekti koji se tiču samo vašeg interesa ili projekti uskog opsega ne mogu više držati vašu pažnju. Tražite veće odgovornosti!

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4