DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. novembar: Ovan slavi, Blizanci iznenađeni, Devica pred važnom odlukom, Vodolija sluša srce…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 18. novembar: Ovan slavi, Blizanci iznenađeni, Devica pred važnom odlukom, Vodolija sluša srce…

17. studenoga 2018. 0 By Admin 1

JARAC

Sa današnjom planetarnom energijom velike su šanse da popričate sa nekim vama veoma bitnim. Možda tema razgovora neće biti ona koju ste zamišljali, ali to je samo početak. Čak i ako ustanovite da nemate šta da kažete na tu temu, nastavite da pričate. On ili ona primetiće da imate želju da pričate i da ste zainteresovani.

VODOLIJA

Moguće je da se vodi pravi rat između vašeg razuma i srca. Pod uticajem zvezda razum vam govori da krenete jednim putem, dok vam srce govori nešto sasvim drugo. Istina je da morate razumno razmisliti o onome što želite da postignete, ali imajte na umu da vam neke odgovore može dati samo srce.

RIBE

Sa današnjom planetarnom energijom nećete biti sigurni ni u šta. Ukoliko ste u vezi, onda se partner može ponašati neuobičajeno ili odjednom izaći pred vas sa idejom koja nije u skladu sa njegovim karakterom. Kako bilo, u takvoj situaciji potrebno je da malo „začinite“ svoj ljubavni život i napravite ga sjajnim. Samo vi to možete.

Stranice: 1 2 3 4