Merkur donosi VELIKU POMETNJU U NAŠE ŽIVOTE! Evo šta NIKAKO ne smijete raditi do 6. decembra!

Merkur donosi VELIKU POMETNJU U NAŠE ŽIVOTE! Evo šta NIKAKO ne smijete raditi do 6. decembra!

17. studenoga 2018. 0 By Admin 1

 

7. Ne kupujte računala i ne instalirajte ništa

Mogli bi otkriti da ste kupili “računalo iz pakla” i požaliti što niste kupili onaj s tri godine jamstva koje je prodavač predložio.

A, kada instalirate novi softver, također, očekujte propuste.

 

 

8. Popravljajte auto samo ako je neophodno

Popravci na opremi u automobilu trebali bi biti odgođeni. Ako morate nešto popraviti, obavezno tri puta provjerite je li sve dobro napravljeno.

Kada se Merkur počne ponovno kretati prema naprijed, mogli bi shvatiti da popravak nije ispravno učinjen i da ćete ga morati ponovno popravljati.

 

9. Ne kupujte veće stvari

Osim ako volite kupnju zbog koje ćete kasnije požaliti, jer ćete otkriti kako nešto nije u redu s kupnjom. Jednom sam kupio skupo odijelo tijekom retrogradnog Merkura, samo da bih dva tjedna kasnije otkrio (kada se Merkur kretao prema naprijed), da je to isto odijelo 40% sniženo.

U stvari, to je loše vrijeme za ikakvu kupovinu, jer možda na kraju saznate da je proizvod “prevelik ili premali” ili jednostavno ne stoji dobro. Ako kupite poklon za nekoga, budite spremni na reakcije u stilu: “Hvala, ali zelena je moja najgora boja!” ili “Već imam jednu istu takvu stvar.”

 

 

10. Nemojte odabrati cimera ili se useliti nekome

Imam jako dobrog prijatelja koji je tražio sustanara tijekom retrogradnog Merkura. Izabrao je osobu za koju je bio siguran da će biti savršen cimer.

Sve je izgledalo odlično, ali kad se Merkur počeo kretati prema naprijed, njegov novi cimer je otkrio drugo lice, volio je svirati glasno i gledao je TV do ranih jutarnjih sati jer je patio od nesanice.

 

 

Najbolji savjet

Kako biste izbjegli ove probleme, prije donošenja važnih odluka pričekajte da se Merkur ponovno počne kretati prema naprijed. Tada će komunikacija biti jasnija. Također, tada će vam se otkriti važne informacije koje sada ne znate dok je Merkur retrogradan.

To novo znanje pomoći će vam da donesete ispravnu odluku. Ako uzmete u obzir ove savjete i upozorenja, imat ćete manje frustracija, manje grešaka i razočaravajućih neuspjeha u tom periodu.

Kad se Merkur ponovno počinje kretati prema naprijed, bit ćete u boljoj poziciji da svoje namjere uspješno ostvarite.

 

 

Izvori: ATMAtheearthchild

Stranice: 1 2 3