BURMANSKI HOROSKOP: Evo kako DAN ROĐENJA otkriva puteve VAŠE SUDBINE

BURMANSKI HOROSKOP: Evo kako DAN ROĐENJA otkriva puteve VAŠE SUDBINE

22. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Petak – Gvinejska svinja

Vladajuća planeta ove životinje je Venera, a smer vladavine sever. Vi ste umetnička duša prepuna mašte. Inovativni ste i imate fantastične ideje. Ljudi vas vole jer ste simpatični, ljubazni i odišete ljubavlju. Vrlo ste osetljivi na tuđe emocije i veliki ste prijatelj. Ponekad ste vrlo neodlučni, odnosno ne znate tačno šta želite u životu.

 

Subota – Zmaj

Ovom životinjom vlada Saturn, a vladajući smer joj je jugozapad. Za vas se može zaključiti da imate filozofski um. Privlačni ste mnogim ljudima jer ste samopouzdani, imate odličan smisao za humor i oko sebe širite pozitivnu energiju. Puni ste razumevanja za druge ljude i situacije u kojima se nalaze. Vi volite da radite u izolaciji – verujete da na taj način najbolje odrađujete svoje zadatke, i to je zaista tako.

 

Nedelja – Garuda

Garuda je mitska ptica, božanstvo, koja se može pronaći u kulturnoj baštini stanovnika Indije i Burme. Ovom pticom vlada Sunce, a smer vladavine joj je severoistok. Vi ste po prirodi vrlo ljubazni i velikodušni. Volite kvalitetne izazove, a što su teži, vi ste sve više motivisani da ih postignete. Energični ste i nemate naviku da dozvolite da vas padovi i trenutni neuspesi obeshrabre. Dobri ste mentori i znate biti inspiracija drugima.

Stranice: 1 2