DNEVNI HOROSKOP za 23. novembar: Blizancima stiže poziv, Ovan prati osećaje, Devica iznenađena…

DNEVNI HOROSKOP za 23. novembar: Blizancima stiže poziv, Ovan prati osećaje, Devica iznenađena…

22. studenoga 2018. 0 By Admin 1

RAK

Duhovno prosvetljenje koje ste imali u poslednjih nekoliko dana, može vas usmeriti ka pomaganju drugima. Možda imate talent za predavanje i odlučite se da podelite svoja iskustva na ovaj način. Osećate se izuzetno zdravo i puni ste energije i to će vas poterati napred. Planirajte pažljivo. Čak i najbolje ideje moraju imati ram koji će ih držati i usmeriti u pravom pravcu.

LAV

Na ljubavnom planu stvari se kreću na bolje. Možda ćete otkriti da vi i vaš trenutni partner imate mnogo više zajedničkog nego što se to na prvi pogled činilo. Posetite neko dešavanje koje vas oboje zanima, obratite pažnju da ne isplanirate sve u detalje. Jedno od vas bi moglo da upadne u konfliktnu situaciju i razočara drugog.

DEVICA

Možda ćete imati napet san večeras koji će vam delovati skoro proročki. Ova predosećanja mogu biti lična, ali su u principu odraz sveta oko vas, politička dešavanja ili nešto u životu osobe kojoj se divite. To što osećate je pozitivo i ne morate se brinuti toliko. Zapišite ih, tako da možete posle proveriti. Možda vas rezltati iznenade.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4