Jedan znak će OTKRITI da ga neko TAJNO VOLI! Mjesečni horoskop za DECEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC

Jedan znak će OTKRITI da ga neko TAJNO VOLI! Mjesečni horoskop za DECEMBAR- VAGA, ŠKORPIJA, STRELAC

24. studenoga 2018. 0 By Admin 1

vaga

Posao:

Drage Vage,
Vaš vladar Venera će 1. decembra iz vašeg znaka praviti opoziciju ka Uranu koji prolazi kroz vaše polje javnosti i partnerstava. Izazvaće neočekivane nesuglasice, a moguć je i raskid saradnje sa jednim poslovnim partnerom. Uzrok su neslaganja koja nisu na vreme rešavana i koja su više puta dovela do odlaganja važnih zajedničkih obaveza. U slučaju raskida partnerstva našli biste se na gubitku. Merkur će se retrogradno vratiti, a Venera će ući u znak Škorpiona i u vaše polje novca. Više pažnje ćete trebati da posvetite rešavanju zaostalih i nedovršenih finansijskih obaveza. Priliv sredstava na vaš račun će biti otežan. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom i donosi vam nesuglasice sa nadređenima zbog nejasnih instrukcija. Na polju poslovnih usluga nailazićete na klijente koji će stalno nešto novo i drugačije da zahtevaju, što će vam praviti smetnje u radu. Ako se bavite radom u zdravstvu imaćete mnoštvo obaveza, dodatna dežurstva i prekovremeni rad. Merkur će krenuti direktno 6. decembra i olakšaće vam rešavanje finansijskih obaveza.
Mars će 7. decembra praviti konjunkciju sa Neptunom što će vam doneti napete odnose sa radnim kolegama i možete se naći usred intriga koje će vam naštetiti na neki način. Merkur će 13. decembra ući u znak Strelca i zahtevaće od vas da budete pažljivi i proračunati u poslovnim pregovorima. Budite pažljivi i ako se bavite oblastima saobraćaja i trgovine jer ćete na tim poljima biti skloni ishitrenim potezima. Sekstil Venere sa Saturnom će vam omogućiti da na vreme dovršite važne poslove i ispunite rokove. U trećoj dekadi decembra postići ćete uspeh u javnosti i u pregovorima oko novih projekata. Uspeh vas očekuje i u oblasti trgovine. Poslovnu godinu ćete završiti uspešno sa pozitivnim saldom na računu.
Nezaposlene Vage će uspeti da dobiju stalan ili privremeni posao u oblasti trgovine na malo. Novi posao možete započeti i ako se bavite oblastima komunikacija ili IT sektorom.

 

 

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Uranom na početku decembra izazvaće ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko važnih stvari u vašoj vezi i naći ćete se na različitim stranama. Moglo bi se dogoditi da dođe do razdvajanja. Važno je da budete otvoreni na nalaženje zajednički prihvatljivih rešenja. Jedno drugom ćete nametati dominaciju.
Venera će u drugoj polovini decembra praviti sekstil sa Saturnom, što će vam omogućiti da se stabilizujete i prevaziđete prethodne konfliktne situacije. Više ćete vremena provoditi sa voljenom osobom i u krugu porodice. Merkur će praviti konjunkciju sa Jupiterom i motivisaće vas da pokrenete razgovor sa partnerom o načinu da se bolje slažete u vezi.

 

Ako ste slobodni:

Osećaćete odbojnost prema većini osoba koje će vam prilaziti u želji da vas upoznaju ili vam privuku pažnju kako bi sa vama imali uglavnom površan odnos ili samo seks. Površnost će vam smetati i posebno će vas nervirati nekulturne osobe kojih će biti na pretek. Sredinom decembra upoznaćete nekoga ko će se ponašati zrelo i kulturno, što će vas privući. Naročito će vam prijati što se radi o obrazovanoj i komunikativnoj osobi. Do kraja meseca ćete započeti vezu.
Starije Vage će upoznati nekog novog ali i pored obostranih simpatija na samom početku, neće uspevati da se usklade dovoljno da bi započeli viđanje. Od druge polovine decembra ćete konačno početi da se viđate i simpatije će se pojačati.

 

Zdravlje:

Vaše polje zdravlja biće nestabilno i promenljivo tokom decembra. Mars i Neptun će biti u konjunkciji, dok će Sunce praviti kvadrat sa obe planete. To će vam doneti pad imuniteta i posložnost virusnim upalama i bakterijskim infekcijama. Cirkulacija će vam biti otežana, a mogući su i hormonski poremećaji. Više se odmarajte i izbegavajte stres.
Bilo bi poželjno da vašoj ishrani posvetite posebnu pažnju. Laka hrana koja sadrži dosta vitamina vam je neophodna tokom decembra. Pojačajte unos magnezijuma, kalcijuma i vitamina C i B. na jelovniku treba da vam se nalaze jela od kuvanog i presnog povrća. Voće, sireve i meso jedite umereno. Izbacite alkoholna pića i konzerviranu hranu.

 

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 17, 22

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3