DNEVNI HOROSKOP za 28. novembar: Strelac pred iskušenjem, Bika očekuje zanimljiv susret, Devici stiže poruka….

DNEVNI HOROSKOP za 28. novembar: Strelac pred iskušenjem, Bika očekuje zanimljiv susret, Devici stiže poruka….

27. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Danas će koncentracija biti na 101%, bićemo odgovorni, realni, spremni na donošenje pametnih odluka.
Veče dobro za kratak povratak u prošlost, za prisećanje na neke prošle trenutke, komentare uz smeh, makar se radilo i o ružnim trenucima, proživite ih opet na neki lep način.
Uživajte, narednih 20 dana Merkur je uz vas!

 

ovan

POSAO
Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete.

 

LJUBAV
Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo pred osobom koja vam se dopada. Promenite svoj stil ponašanja.

 

ZDRAVLJE
Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, osećate dodatnu tenziju.

 

 

bik
POSAO
Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji.

 

LJUBAV
Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom. Sjajno se dopunjavate na različitim nivoima.

 

ZDRAVLJE
Emotivna afirmacija u vama pokreće novu energiju.

 

 

blizanci

POSAO
Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije.

 

LJUBAV
Mudro prećutkujete istinu o „detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnerove mogućnosti, jer nije sve onako kao što vam se čini.

 

ZDRAVLJE
Akumulirajte pozitivnu energiju, opustite se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4