DNEVNI HOROSKOP ZA 29. novembar: Strelac meša ljubav i posao, Raku stižu pare, Ovan saznaje pravu istinu…

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. novembar: Strelac meša ljubav i posao, Raku stižu pare, Ovan saznaje pravu istinu…

28. studenoga 2018. 0 By Admin 1

OVAN

Ovo je pogodan dan za svođenje računa i pravljenje nekih planova. Vama je jako malo potrebno da uvedete red u vaš život. Mnoge stvari koje se tiču vašeg doma su onakve kakve ste oduvek zamišljali, potrebno je da usmerite pažnju na vaš ljubavni život. Potrudite se da sašlušate drugu stranu – konstruktivni razgovori su danas izuzetno poželjni.

BIK

Danas postoji rizik od emotivnog prezasićenja i imaćete utisak da ste na izmaku snaga. Ne brinite, situacija je trenutna. Oslonite se na vaš intelekt koji je u odličnoj formi, iako to trenutno ni ne primećujete. Odredite prioritete i ciljeve. Veoma je važno da shvatite šta to više ne želite u svom životu, a još bitnije koga. Svako putovanje započinje jednim korakom.

BLIZANCI

Danas možete da očekujete dobre vesti koje se tiču vaših finansija. Bićete u prilici da se počastite nekim stvarima za kojima ste u poslednje vreme žudeli. Pripazite da ipak ne pređete neke granice. Jedna porodična situacija će zahtevati vašu pozornost. Posvetite joj se sada, jer ostavljanje za kasnije nije najsrećnije rešenje.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4