DNEVNI HOROSKOP za 30. novembar: Raku stiže poruka, Ovan će biti iznenađen, a OVOM znaku stiže malo BOGASTVO

DNEVNI HOROSKOP za 30. novembar: Raku stiže poruka, Ovan će biti iznenađen, a OVOM znaku stiže malo BOGASTVO

29. studenoga 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Vaša kreativnost bi bila visaka danas, inspirišući vas da bojite ili pišete. Ako niste u mogućnosti da biste zadovoljili svoje potrebe, bar preduzmite neke male korake da osigurate svoje mogućnosti. Šta mislite o prijavljivanju za neko predavanje ili pridruživanje nekoj grupi za pisanje? Kontakti koje biste tu stekli mogli bi vam dati veliku podršku i podstrek vašem talentu.

ŠKORPIJA

Danas ćete hteti da isključite svet i budete sami sa svojim mislima. Nećete biti baš raspoloženi za saradnju, i možda ćete poželeti da provedete vreme u nekim usamljenim aktivnostima. Prepustite se. Možda ćete trebati vreme nasamo da meditirate. Poslušajte sebe. Verovatno ste na ivici velikog samootkrića.

STRELAC

Današnji dan vam ukazuje da biste mogli očekivati razvoj u vašoj karijeri. Vaš intelekt i komunikacione veštine su vas dobro služile u proteklim mesecima, popločavajući put za napredovanje. Morali biste da odlučite da se jako potrudite kako bi bili sigurni da će vas to promovisati. Mogli biste da radite dodatne sate i odlučite da se posvetite nekim drugim projektima kako bi vaši nadređeni videli koliko se trudite.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4