Veliki izazovi u LJUBAVI, čuvajte se PREVARE- RAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Veliki izazovi u LJUBAVI, čuvajte se PREVARE- RAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

30. studenoga 2018. 0 By Admin 1

Ljubav koja pomera planine

Konstantno ćete videti poboljšanje svoje ljubavi i odnosa kada god pokušate da praktično ispravljate sve probleme. Bićete stalno u kontaktu sa svojim partnerom preko telefona, interneta i društvenih mreža i provešćete dosta vremena u komunikaciji sa njim. Moći ćete da razumete osećanja vašeg partnera tokom ove godine, a ovo će povećati emocionalnu vezu između vas dvoje. Čak će funkcionisati i odnosi na daljinu.Imaćete podršku vašeg partnera, kako u ličnom, tako i u profesionalnom životu.

 

Delićete iste misli i ideje sa vašim partnerom, tako da oboje možete lako planirati mnogo toga za budućnost. Postoji i mogućnost započinjanja ljubavi na vašem radnom mestu. Ako ste već u vezi, pokušajte da izbegnete takvu privlačnost. Pokušajte da se držite dalje od ovakvih ljubavnih situacija koje mogu izazvati probleme za vas.

Period od januara do marta i oktobra do decembra će biti biti povoljni za ljubavne odnose. Ako ne budete nametali partneru svoje stavove onda će prevladati harmonija, u suprotnom, vaša veza će biti napeta tokom ove godine.

 

Ova godina će biti najbolje vreme za rešavanje ljubavnih problema, ako ih umate. Savetuje vam se da pokušate bolje da razumete potrebe vašeg partnera, nego da ih prisiljavate da oni prate vaše. Ponekad odnosi zahtevaju i malo kompromisa kako bi se stvari poboljšale. Ako se udružite, možete pomeriti planine zajedno.

Zbog emocionalne prirode Rakovi bi želeli da isprave stvari koje su pogrešili u prethodnom odnosu sa svojim partnerom, a ovo bi mogao biti najprikladniji i najbolji trenutak za rešavanje vaših razlika u vezi. Čak i ako ste nedavno prekinuli vezu, 2019. godina se može pokazati blagoslovom za vašu ljubav i mogla bi dovesti do obnavljanja stare prekinute veze.

Pošto su Rakovi veoma osetljivi, ove godine ćete morati da postanete jači ako želite da vaša veza bude prijatna. A takođe i pristati na neki kompromis, ako to bude potrebno.

 

FINANSIJE

Budite oprezni u finansijskom planiranju. Finansije su oblast života koja ima puno pozitivnih i negativnih elemenata koji se odnose na svakog pojedinca. U skladu sa vašim horoskopom 2019. ćete biti verovatno svedoci nekoliko poraza i padova tokom ove godine. Prema astrologiji, vaša finansijska situacija će biti dobra. Međutim, možda ćete se suočiti sa nekim izazovima tokom godine, kada ćete u nekom trenutku, proći kroz neka finansijska ograničenja.

 

Balans kao najbolji lek

Dakle, bilo bi bolje da uštedite sredstva za sigurnu budućnost. Ovo će vam pomoći ako budete imali situacije u kojima ćete možda morati da potrošite nešto novca na neki hitan slučaj. Zbog toga ćete morati biti oprezni u svom finansijskom planiranju.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3