KAKO DA ZNAŠ DA LI JE ZALJUBLJEN: Rak će te UPOZNATI S PRIJATELJEM, Ovan će ti SLATI PORUKE, a Škorpija će sve uraditi da SAKRIJE ŠTA OSEĆA…

KAKO DA ZNAŠ DA LI JE ZALJUBLJEN: Rak će te UPOZNATI S PRIJATELJEM, Ovan će ti SLATI PORUKE, a Škorpija će sve uraditi da SAKRIJE ŠTA OSEĆA…

1. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelac ima tendenciju zaljubiti se u nekoga vrlo brzo, a onda mu dosadi i želi krenuti dalje. Ali, ako ste uspjeli zadržati njegovu pozornost, on će biti topao, zabavan i predložit će vam da odete na izlet zajedno.

On voli putovati i sam pa ako vas želi uz sebe, to je jako dobar znak.

 

 

Jarac (22. prosinac – 19. siječnja)

Jarac će žrtvovati svoj osobni komfor kako bi proveo vrijeme s vama pa ako on dobrovoljno s vama ide kod  liječnika ili stomatologa, on pokazuje da mu je jako stalo.

Budući da muškarac  Jarac ne zazire od napornog rada, nemojte se iznenaditi ako počne popravljati stvari oko vaše kuće koje treba popraviti.

 

 

Vodenjak (20. siječanj-18. veljača)

Znat ćete da se stvarno sviđate Vodenjaku ako vas stalno iznenađuje s kreativnim i neočekivanim stvarima. Niste imali pojma da se svake nedjelje održava sajam Tajlandske hrane ili da možete iznajmiti sandoline i otići na jezero.

Osim toga, tu je i činjenica da je tako zavodljiv kada je s vama.

 

 

Ribe (19. veljača – 20. ožujak)

Muškarci Ribe su vrlo intuitivni i zbog toga će on biti u mogućnosti osjetiti ono što vam je potrebno, prije nego što ste svjesni da vam je to uopće potrebno.

On će pokazati koliko mu se sviđate poklanjajući vam unikatnu savršenu,  rukom oblikovanu vazu za ruže koje imate u svom vrtu ili će vam složiti glazbeni mix za posao.

On je sanjar i nepopravljivi romantik.

Stranice: 1 2 3