Otkrivanje velikih TAJNI, iznenađenja u LJUBAVI- DEVICA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

Otkrivanje velikih TAJNI, iznenađenja u LJUBAVI- DEVICA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU

4. prosinca 2018. 0 By Admin 1

ZDRAVLJE

Device će uglavnom ostati zdrave u 2019. godini, pogotovo od januara do aprila, dok će vaše zdravlje biti umereno od aprila do avgusta. Nadalje, period od avgusta do decembra biće povoljan za vaše zdravlje. Najverovatnije ćete patiti od poremećaja stomaka i bola u leđima. Savetuje vam se da vodite računa o svom zdravlju posebno tokom perioda od 16. maja do 1. jula i od 18. avgusta do 4. oktobra. Sve u svemu, 2019. donosi meštovite rezultate.

Ako se ne budete osećali dobro, nikada nećete moći da se usredsredite na druge stvari. Ovo bi moglo stvorite prazninu između vas i vaše porodice. To je razlog zašto treba da se brinete o zdravlju. Predostrožnost je uvek bolja od lečenja. Sačuvajte se od poseta doktorima. Ako dobro jedete i obavljate redovne vežbe, nećete se ugojiti i biće vam lakše. Ovo će vas činiti srećnim i sprečiće neželjene bolesti i pitanja vezana za zdravlje.

 

Ako je ipak potrebno, posetite svog doktora često. Pacijenti sa srčanim problemima moraju da jedu dobru ishranu koja se sastoji od povrća, manje ulja, manje šećera i manje crvenog mesa. Ovo će osigurati dobro zdravlje srca i poboljšati vaše zdravstveno stanje. Izbegavajte jesti kad za to nije vreme. Na posao nosite zdrave obroke od kuće, a izbegavajte brzu hranu sa kioska.

Ako ne volite da trenirate, možete se uključiti u druge aktivnosti poput plesa, rekreacije ili plivanje da biste održali dobar nivo kondicije. Praktična joga i meditacija mogu vam dati mentalni i duševni mir i smanjiti nivo stresa. Možda ćete posle toga moći bolje da se koncentrišete na svoj rad i porodični život. Možda je bolje da izbegavate konzumiranje masne ne-vegetarijanske hrane i alkohola.

 

Izvor: Conoplja news

Stranice: 1 2 3