DO KRAJA NEDELJE: Burni dani za Lava, Jarac se vraća u PROŠLOST, Devica ulazi u TAJNU VEZU, Rakovi čuvajte se PREVARE…

DO KRAJA NEDELJE: Burni dani za Lava, Jarac se vraća u PROŠLOST, Devica ulazi u TAJNU VEZU, Rakovi čuvajte se PREVARE…

10. prosinca 2018. 0 By Admin 1

STRELAC (23.11. – 21.12.)

Ljubav Mesec, simbol emocija, ulazi u astrološku kuću ljubavi 6. avgusta, istog dana kada i Venera u kuću društvenog života. Zbog toga vas očekuje mnogo novih kontakata i poznanstava sa interesantnim osobama u klubovima, na putovanjima i preko društvenih mreža. U vreme pomračenja Sunca, oko 11. avgusta, partnerova ljubomora može da bude povod za rasprave.

Posao Planeta komunikacija i posla, Merkur, u retrogradnom hodu preko znaka Lava, pod uticajem vaših vladalaca Jupitera i Neptuna, simbola prosperiteta i prekookeanskih zemalja, umetnicima i sportistima donosi ponudu od osoba sa kojima su nekada sarađivale. Poslušajte savet jedne Škorpije.

Zdravlje Rekreirajte se.

JARAC (22.12. – 20.1.)

Ljubav Sa Venerom u desetom astrološkom polju u napetim aspektima sa vašim vladaocima Saturnom i Uranom, već početkom nedelje, može da vas zainteresuje neko ko vam je nekada mnogo značio. Pomračenje Sunca, oko 11. avgusta, nepovoljno utiče na odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

Posao U ovom periodu očekuju vas promene i na poslovnom i na finansijskom planu, zato je bolje da se klonite nepotrebnih troškova. Krajem nedelje, ukazuju vam se šanse za zaradu preko kupoprodaje nekretnina ili napredovanje na poslu, bilo da se radi o promeni radnog mesta ili boljoj poziciji.

Zdravlje Posavetujte se sa nutricionistom.

VODOLIJA (21.1. – 19.2.)

Ljubav Posle 6. avgusta rastu šanse da otputujete negde sa partnerom, naročito ako se radi o vazdušnom znaku. U vreme pomračenja Sunca, vladaoca polja ljubavi, oko 11. avgusta, moguć ulazak u tajnu vezu sa umetnikom ili sportistom. Pozicija jednog od vaših vladalaca, retrogradnog Saturna, nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom.

Posao Planeta posla i novca, Venera u devetoj astrološkoj kući, u opoziciji s vašim vladaocem Uranom u retrogradnom hodu, posle 7. avgusta, “opominje” vas da nije momenat za potpisivanje ugovora sa strancima. Susret sa nekim ko često putuje zbog posla može da rezultira dogovorom o novom projektu.

Zdravlje Pazite se povreda.

RIBE (20.2. – 20.3.)

Ljubav Posle 6. avgusta jača pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, a i vaša popularnost u društvu, zbog čega će mnogi predstavnici suprotnog pola poželeti da se nađu u vašem društvu. Sredinom nedelje možete da uđete u strastvenu vezu sa zauzetom osobom koja će učiniti sve da vas osvoji.

Posao Aspekti planete novca u astrološkom polju posla, pod uticajem planete akcije Marsa u znaku inostranstva, utiču na rast vaših prihoda preko paralelnih poslova. Delimično pomračenja Sunca pod uticajem Jupitera, jednog od vladalaca vašeg znaka, oko 11. avgusta, najavljuje profesionalnu i materijalnu satisfakciju umetnicima i sportistima.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

Izvor: Novosti

Stranice: 1 2