PODZNAK VAM ODREĐUJE SUDBINU: Zašto je Rak DUBOKO VEZAN za Blizance i šta Bik MORA uraditi da bi pronašao SVOJU SREĆU

PODZNAK VAM ODREĐUJE SUDBINU: Zašto je Rak DUBOKO VEZAN za Blizance i šta Bik MORA uraditi da bi pronašao SVOJU SREĆU

10. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Vaga

Ukoliko je vaš podznak Vaga, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan sa znakom Djevice. U svom prošlom životu, vi ste neumorno služili drugima, često žrtvujući svoje vlastite potrebe.

U ovom životu, morate pronaći ravnotežu u kojoj možete zadovoljiti sebe i svoje umjetničke potrebe, a ipak i dalje davati drugima.

Vaš osjećaj poštenja i pravde je ono što pokreće potrebu da služite drugima. Vaša karma je da izbjegnete život u kojem morate svima stalno udovoljavati. U prošlom životu bili ste odvjetnik, sudac, slikar ili pobjednik na natjecanju ljepote.

Škorpion

Ukoliko je vaš podznak Škorpion, vaš najznačajniji prošli život bio je povezan s Vagom. U prošlom životu pokušavali ste pronaći ravnotežu, često površno, s fokusom na zadovoljavanje svojih senzualnih želja.

Sada ste samo zainteresirani za duboke i intenzivne susrete. Tražite prilike u kojima ćete biti u mogućnosti  duboko kopati po tajnama života i ljudi koje susrećete, iako takvi susreti donose emocionalne sukobe u vaš život.

Vaša karma je postići ravnotežu između svoje prošle tendencije da budete površni i trenutne da budete previše intenzivni. U prošlom životu bili ste znanstvenik, pisac, psiholog ili kriminalac.

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3