Najtačniji BRAČNI horoskop: Raku bez razmišljanja recite DA, a muškarac u OVOM ZNAKU se NIKAD NEĆE SKRASITI

Svaku vezu ili brak trebalo da krasi poverenje, poštovanje i kompromis kako bi se veza razvijala, međutim nisu svi spremni na to. neko je spreman da učini sve za sreću voljene osobe, dok drugi gledaju samo sopstvenu sreću i beže od obaveza.

 

RAK

Ovaj znak je poznat kao sentimentalan i emotivan. Upravo zato su i najbolji muževi. Oni ne beže od vezivanja, odani su i sanjaju savršen život sa voljenom ženom.

 

Kada su zaljubljeni, za njih je nebo granica, i ne postoji problem koji oni ne uspevaju rešiti. Odanost je glavni pridev kada se opisuju rođeni u ovom znaku.

 

VAGA

Ovaj znak jednostavno mrzi da bude sam. Može se reći da su Vage veoma zaljubljive prirode. Kada vole i kada odluče sa kim žele provesti život njihova ljubav i lojalnost se više ne dovode u pitanje.

 

Kao prave vage one u brak unose balans, i podstiču partnera da grade vezu podjednako.

 

ŠKORPIJA

Škorpije važe za mračan znak. Nisu sklone tome da pokazuju svoje emocije i često su posesivni i ljubomorni, ali kad vole onda vole snažno. Ipak oni u vezu ulaze dosta oprezno i potrebno je dosta vremena da bi se izgradilo poverenje.

 

Ono što ih čini poželjnim muževima je činjenica da kada uđu u brak, Škorpije su odane do samog kraja.

 

BLIZANCI

Bez obzira što vole da flertuju na sve strane, Blizanci mogu biti vrlo čvrsti i odani partneri. Oni su tu da vam budu sve- najbolji prijatelj,strastven ljubavnik, vaša jača polovina i životni saputnik

 

Njima je poštovanje najbitnije, pa će tako i oženiti devojku koju poštuju i kojom se ponose. Kada takvu osobu nađu, onda je to za ceo život.

 

RIBE

Ribe važe za divne partnere i nepopravljive romantike. Kratke veze i avanture nisu svojstvene ovom znaku. Kada muškarac Riba voli, vi ste onda centar njegovog sveta.

 

Uvek će vam dati prostora koliko je potrebno, a isto tako obasipaće vas pažnjom, lepim rečima i gestovima.

 

JARAC

Malo reči puno akcije, to je ono što karakteriše ovaj znak. U braku su snažan oslonac pored kog se uvek možete osećati sigurno. Kroz vezu i brak idu korak po korak i ulažu puno napora u odnos.

 

Muškarac u znaku Jarca pružiće vam mnogo mentalne i emocionalne potpore, i biće vaš glas razuma.

 

nastavak na sledecoj stranici..