RIBE- Vodi ih SRCE, one celi život traže PRAVU LJUBAV! Kada se ZALJUBE sve će vam dati ali ih NIKADA nemojte LAGATI

RIBE- Vodi ih SRCE, one celi život traže PRAVU LJUBAV! Kada se ZALJUBE sve će vam dati ali ih NIKADA nemojte LAGATI

11. prosinca 2018. 0 By Admin 1

6. Velikodušne su

Ribe su poznate po svojoj neodlučnosti. Kada se zabavljate sa njima, morate znati da su velikodušne i da će žrtvovati sve samo da budete srećni.

7. Potrebno im je vreme za sebe

Ponekada, kada stvari postanu isuviše naporne, Ribe će gledati da izbegavaju sve ljude u svom životu. Zbog izražene emotivnosti, stres za njih ponekada može biti iscrpljujuć. Zato će im biti potrebno da pobegnu od svega, a vrlo često se dešava da posegnu za nekim porokom, elitedaily.com. Važno je da im date podršku i budete tu za njih kada reše da se vrate iz skrivanja. Poput pravih riba, lako ih je preplašiti i zbog toga mogu da se kriju još duže.

8. Vrednuju jednostavnost

Ribe uživaju u prostim zadovoljstvima. Da, vole da budu uz svoje prijatelje, ali nisu veliki ljubitelji gužve.
Kada su sastanci u pitanju, radije bi želele prostu večeru nego odlazak u popularan restoran prepun ljudi.

9. Sanjari su

Ribe obožavaju da provode vreme u oblacima, i poslednja stvar koju bi želele jeste da ih raspršite.Možda mislite da je vreme da siđu na zemlju, to će jednostavno uništiti njihovu ličnost. Ribe mogu da žive u dve realnosti u isto vreme bez ikakvih problema i to često doprinosi njihovoj kreativnosti i inspiraciji.

10. Lojalne su

Ribe retko kada napuštaju vezu, već se adaptiraju na život i vezu u kojoj su. Ponekada je teško voleti Ribu, ali je važno znati da ćete imati njihovu ljubav zauvek, a njihova sreća uvek će biti povezana sa vašom i trudiće se da to budete.

srbijadanas

Stranice: 1 2