DNEVNI HOROSKOP za 14. decembar: Ovnu stižu promene, Jarca očekuje novčani dobitak, Biku potreban mir, Ribe prati sreća…

DNEVNI HOROSKOP za 14. decembar: Ovnu stižu promene, Jarca očekuje novčani dobitak, Biku potreban mir, Ribe prati sreća…

13. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Ukoliko ne možete da se povežete sa vašom duhovnom stranom, danas je dobar dan da napravite harmoniju i imate ispunjen dan. Umetnost nije rezervisana samo za umetnike. Potrebno je samo da preduzmete inicijativu da napravite nešto i da se nakon toga veoma dobro osećate. Da li ste ikada razmišljali da napišete knjigu za decu? Ovo je samo jedna od ideja koju biste trebali razmotriti.    

ŠKORPIJA

Donećete dobru sreću prijateljima ili članovima porodice. Na vama je da motivišete druge da vam se priključe u zabavi. Pokažite im vaš entuzijazam za življenje. Svi koji sa vama danas ukrste puteve biće neobično srećni. Vaš svet je pun radosti, zabave, entuzijazma i smeha. Prava ste inspiracija za vaše okruženje.    

STRELAC

Zadovoljstvo ćete neći u interakciji sa drugima. Preuzmite inicijativu i dajte predlog vašim prijateljima šta biste mogli da radite zajedno. Budite kreativni i razmišljajte o nečemu neobičnom, ovo bi moglo da uključuje jahanje, planinarenje ili posetu zabavnom parku. Naićićete na odobravanje drugih, s obzirom da su više nego raspoloženi da vam se pridruže.  

nastava na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3