DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. decembar: Rak ide na put, Devica na sastanku sa starom ljubavi, Bika čekaju znaimljivi događaji…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 14. decembar: Rak ide na put, Devica na sastanku sa starom ljubavi, Bika čekaju znaimljivi događaji…

13. prosinca 2018. 0 By Admin 1

VAGA

Imate utisak da vam motivni život stagnira – ovo važi za slobodne pripadnike ovog horoskopskog znaka. Ukoliko vas neko i interesuje, to je najverovatnije mlađa osoba iz komšiluka ili sa posla. Proverite da li je njeno srce slobodno i ako je odgovor potvrdan, krenite u akciju! Ako ste u vezi, danas uživajte u ljubavi – pažnje vam ne nedostaje. Sada je vaših pet minuta.    

ŠKORPIJA

Slobodne pripadnike ovog znaka danas očekuju neka zanimljiva poznanstva. Nastojte da budete okruženi prijateljima i u što većem društvu. Verovatno ćete se dvoumiti oko dve ili više osoba, a nije isključeno da je jedna vaših godina, a druga starija. Ako ste u vezi, možete da očekujete manje probleme u komunkaciji sa partnerom. Njihov izvor je u vašoj želji za češćim izlascima.    

STRELAC

Ako vam se već izvesno vreme dopada neko iz neposrednog okruženja, danas je pravi momenat da toj osobi to i stavite do znanja. Skupite hrabrost i pozovite je u izlazak. Ukoliko je vaša potraga za ljubavlju završena, nemojte se iznenaditi ako danas dođe do razmirica i svađe. Razlog leži u finansijama, a takođe i u uplitanju nekoga sa strane u vaš partnerski odnos. Nastojte da smanjite stres.  

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3