VIKEND HOROSKOP: Zima donosi NOVE LJUBAVI za 2 znaka Zodijaka, a JEDAN znak čeka prava LUDNICA

VIKEND HOROSKOP: Zima donosi NOVE LJUBAVI za 2 znaka Zodijaka, a JEDAN znak čeka prava LUDNICA

14. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Još jedna radna nedelja je za većinu gotova! Čini se da nas čeka jedan turbulentan vikend. Proverite šta kažu zvezde…

 

OVAN

U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzročno-posledičnu vezu, pa pazite kako se ponašate ovog vikenda. Prijaće vam dijatelna ishrana i veća količina vitamina ili tečnosti.

 

BIK

Osećate dodatnu motivaciju u želji da ostvarite neku zapaženu ulogu i poslovne ciljeve. Ali, ide vikend – opustite se! Svi poslovni problemi mogu da sačekaju do ponedeljka. Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju i vikend ćete provesti kao u raju.

 

BLIZANCI

Važno je da pravilno procenite nečiju ulogu i emotivne namere. Zato, ako za vikend planirate negde da izađete, dobro posmatrajte ljude oko sebe. Tu se možda krije i ljubav vašeg života.

 

RAK

Pokažite da imate dobru volju da se promenite i partner će slediti vaš primer. Samo u tom slučaju dva neradna dana pred vama pretvoriće se u rajski vrt put strasti i zadovoljstava. U suprotnom, očekuje vas velika svađa!

 

LAV

Nema potrebe da se zbog onih malih nesporazuma suprotstavljate prijateljima, pokažite dobru volju i popustljivost. Pozovite ih na piće večeras ili izađite negde sutra uveče. Lepo ćete se provesti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2 3