KAKO DA ZNAŠ DA JE POLUDIO ZA TOBOM: 5 jasnih znakova da si SMISAO NJEGOVOG ŽIVOTA

KAKO DA ZNAŠ DA JE POLUDIO ZA TOBOM: 5 jasnih znakova da si SMISAO NJEGOVOG ŽIVOTA

15. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Kako da znaš da je poludeo za tobom: Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako to možda ne žele javno da priznaju.

 

Bez obzira na to da li je u pitanju duga veza, kratka, da li ste na daljinu ili u istom gradu…kada ljubav zakuca na vrata nedostajanje je neminovno.

 

Kada leptirići prorade, jedino što u trenutku želite jeste da svaki trenutak budete sa voljenom osobom. Isto je i sa momcima, iako možda ne žele to javno da priznaju..

 

U nastavku sledi 5 znakova koji otkrivaju da je potpuno poludeo za tobom i da želi svaki trenutak da ti posveti:

 

Šalje ti nebitne poruke kako biste se i dalje dopisivali

Otišao je par dana u drugu državu, grad…ali to ga ne sprečava da se i dalje dopisuje sa tobom? Navikao je da razmenjuje sa tobom veliki broj poruka i ne želi tog užitka da se odrekne ni na par dana. Važna si mu ti i želi da ti posveti pažnju i u trenucima kada niste zajedno.

 

Često imaš propuštene pozive od njega

Osim dopisivanja, želi i da ti čuje glas i da u trenucima kada niste zajedno posveti ti svoje vreme. Naravno, ovde ne mislimo na uznemiravanje i gušenje, već na još jedan suptilan znak da je tvom dragom stalo do tebe i da je i te kako zaljubljen. Iznenadni poziv sa porukom: “Samo sam hteo da vidim šta radiš”, sigurni smo da će ti ulepšati dan.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2