Stiže “Duga mjesečeva noć”: 22. prosinca vlada najjači pun Mjesec 2018. godine – Najveći uticaj će osjetiti  Rak, Jarac, Ovan i Vaga

Stiže “Duga mjesečeva noć”: 22. prosinca vlada najjači pun Mjesec 2018. godine – Najveći uticaj će osjetiti Rak, Jarac, Ovan i Vaga

18. prosinca 2018. 0 By Admin 1

DJEVICA

Kod vas se Pun Mjesec događa u vašem jedanaestom polju što je usko povezano s prijateljima, planovima, nadama, željama, očekivanjima. Mnoge Djevice sada mogu doživjeti lijepe emocije, podršku i pomoć s mnogih strana. Nešto što je bilo u mašti, baš sada se može realizirati.

VAGA

Kod vas se pun Mjesec događa u vašem polju karijere i uspjeha pa vam ovaj Pun Mjesec može dati težnju za usponom, ali kod pojedinih osoba može doći i do pada karijere, ovisno o aspektu. Moguće su i promjene na poslu. Kako je deseto polje i polje roditelja, onda možete očekivati i pomoć od jednog roditelja.

ŠKORPION

Kod vas se Pun Mjesec događa u vašem devetom polju koje je povezano s učenjem, putovanjem, duhovnošću pa možete očekivati daleka putovanja, uz pomoć neke ženske osobe. Naglašeni su poslovi i projekti u inozemstvu ili sa strancima. Ako vam je Mjesec negativno aspektiran, onda trebate biti oprezni na putovanjima i u odnosu s ženama.

STRIJELAC

Kod vas se pun Mjesec događa u vašem osmom polju što je povezano uz depresije, strahove, bolesti, a u pozitivnom aspektu uz nasljedstva, socijalnu pomoć, osiguranja, stipendije. Kada se odnosi na pozitivan aspekt, onda su moguće i transformacije i da uđete u nešto bez straha od posljedica. Vi imate zaštitnika u Jupiteru – pa će sve biti lakše.

JARAC

Kod vas se pun Mjesec događa u sedmom polju partnera, kako ljubavnih, tako i poslovnih. Mnogi Jarci sada mogu imati dosta uspjeha u javnosti, biti popularni dok će pojedini uživati u dubini ljubavi sa svojim partnerom. Ovaj aspekt za vas može odrediti budućnost vezano uz partnera i javni život, što određuje vaš osobni horoskop.

VODENJAK

Kod vas se pun Mjesec događa u vašem šestom polju što vam može dati popularnost kod kolega, a možete biti i okruženi ženama na poslu. Kako je Mjesec promjenjiv tako i vi možete imati neke promjene na poslu ili u svakodnevnom životu. Ako vam je Mjesec negativno aspektiran, onda može doći do zdravstvenih problema ili do problema na poslu.

RIBE

Kod vas se Pun Mjesec događa u vašem petom polju djece, ljubavi, zabave, igara na sreću pa možete imati sreće u svemu što je simbolika ovog polja. Mnogi se mogu zaljubiti, a pojedini, zbog lošeg aspekta mogu imati problema u vezi. Usmjerite sada pažnju na obitelj.

Astrolog: Željka Knežević

Stranice: 1 2