STRELAC, BIK I RIBE! Evo kome kraj 2018. donosi NOVAC, a kome NOVU LJUBAV

STRELAC, BIK I RIBE! Evo kome kraj 2018. donosi NOVAC, a kome NOVU LJUBAV

19. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Pred kraj 2018. godine OVA 3 znaka Zodijaka imaće predivne trenutke!

 

Krajem ove godine nekim znacima Zodijaka desiće se predivni trenuci. Njih čekaju neverovatni događaji pred sam kraj 2018. posebno na poljima ljubavi i prijateljstva.

Očekuju ih harmonija i ljubav, a ovu godinu će pamtiti po najlepšem mogućem kraju. Puni entuzijazma i u dobrom raspoloženju zakoračiće u novu 2019. Otkrijte u nastavku kojim znacima Zodijaka 2018. sprema iznenađenje!

 

Ribe

Ribe uvek čeznu za harmonijom, tako da će tokom ove zime, konačno da osete harmonične odnose u ljubavi i prijateljstvu. Imaće dosta leptirića u stomaku i konačno će uspeti da pronađu ljubav svog života. Nakon dugo vremena osećaju emocije za koje su mislile da nisu sposobne. Takođe će se približiti prijateljima i provodiće mnogo vremena zajedno.

 

Strelac

Strelčevi će ove godine biti iznenađeni količinom ljubavi koju osećaju sa obe strane – od prijatelja i partnera. Dok je jesen bila prilično teška za njih, zima je konačno otvorila put istinske sreće. A kada je u pitanju ljubav u njihovom životu – sve je moguće! Uživaće do kraja ove godine i izgledaće kao da lete u oblacima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2