BIK, JARAC I LAV! PROMENE I GUBITAK koje donosi PUN MESEC U RAKU promeniće ŽIVOT ova tri znaka!

BIK, JARAC I LAV! PROMENE I GUBITAK koje donosi PUN MESEC U RAKU promeniće ŽIVOT ova tri znaka!

20. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Pun mjesec koji će se dogoditi 22. decembra promeniće živote mnogih. Ova prirodna pojava je posedna u ovoj godini, delovaće na sve svere života a po astrologiji njen uticaj najviše će osetiti Bikovi, Lavovi i Škorpije.

 

BIK

Ušli ste u ovaj mjesec pomalo rasterećeni i bezbrižni ali su vas zadesile svakakve nezgode tokom decembra. Nosite se sa situacijom ali ste bili pred fazom pucanja.  Moguće je da imate porodičnh problema a pun mjesec koji će se desiti 22. decmbra doneće vam jasnu sliku da ste trenutno na prekretnici života.

 

Završena je jedna faza i započinje druga. Ono što imate trenutno je najvažnije. Moguće je da ste pretrpeli duševnu bol u skorije vreme ali doći će bolji dani.

 

Sakupite šta imate , cenite ljude koji su pored vas, jer odlaze svakodnevno  i mi se teško mirimo sa tim. Život ide dalje i borba se nastavlja.

 

Pored teške emotivne situacije Bikove očekuje novčani dobitak koji im trenutno ništa ne znači ali će im dobro doći u svakom slučaju. Pokušajte vedrije gledati na svet. Život moramo prihvatiti takav kakav jeste.

 

LAV

Lavovi su prošli buran period poslednjih mjeseci, još se nisu oporavili od nekih stvari i ljudi. Imali su životnu lekciju, sada moraju dalje, a Lavovi ko lavovi po svome ili nikako.

 

Pun mjesec će imati jak uticaj nakarijeru Lavova koji su zaposleni.

 

Imali ste veoma težak emotivni period koji još uvek varite, i još uvek ste pomalo depresivni ukoliko ste sami. Pun mjesec doneće promene u vaš život. Nagle promene desiće se već u vašoj glavi. Počećete svet da gledate drugim očima i da zaboravite na prošlost.

 

Dugo vremena vas proganjaju duhovi prošlosti, i nikako da nastavite dalje sa životom. Stalno ta neka tuga. E pa nakon ovog dogadjaja sve će se promeniti.

 

Upoznaćete jednu jako zanimljivu osobu koju nećete moći da izbacite iz glave. To će biti ljubav na prvi pogled i odmah ćete se nekako pronaći. Kad vam se pogledi sretnu bićete na sedmom nebu.

 

Zaslužili ste posle toliko vremena da doživite prvu čar ljubavi, i ona upravo ulazi u vaš život. Ova osoba će vam promeniti ceo svet i osetićete da možete u potunosti da joj verujete.

 

Budite sigurni da će se vaš život promeniti. Ne plašite se promena i budite spremni da pustite ljubav u svoj život. I sve ono što ona nosi sa sobom.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

 

Stranice: 1 2