POSLEDNJI I NAJJAČI PUN MESEC U 2018. GODINI: Očekujte nepoznato, prošlost, neki novi život i nove emocije…

POSLEDNJI I NAJJAČI PUN MESEC U 2018. GODINI: Očekujte nepoznato, prošlost, neki novi život i nove emocije…

22. prosinca 2018. 0 By Admin 1

U subotu, 22.12. očekuje nas posljednji pun Mjesec u ovoj godini. Njegova posebnost je u tome što se odvija na početnom stupnju znaka Raka. Taj stupanj u Zodijaku simbolizira ulazak na jedan sasvim novi teritorij, na mjesto koje još nije dovoljno istraženo, donekle je i nepoznato.

 

Zato ovaj Uštap u znaku Raka između ostalog ima jednu svježinu, donekle i nevinost jer bi nas mogao potaknuti na otvaranje nekih novih vrata koja dosad još nismo niti primijetili da postoje, a kamoli da smo ih otvorili.

Na tom putu ćemo tek saznati koje izazove trebamo savladati, no postoji želja, donekle i uzbuđenje novih izazova koji stoje pred nama.

Budući da se odvija na osi Rak/Jarac, riječ je o simbolima majke i oca, zatvaranja jednog poglavlja života i otvaranja novog, tu je i traženje ravnoteže između privatnog života i karijere.

 

S jedne strane trebamo zaštitu i sigurnost obitelji, a s druge strane nešto nas tjera da se ostvarujemo i dokazujemo izvan privatnog gnijezda, na profesionalnom polju jer smatramo da tamo stječemo poštovanje i dolazimo do uspjeha.

 

Mnogi će u idućih mjesec dana donijeti odluke vezane uz stambene prilike, obiteljske odnose, privatni, ali i profesionalni život.

Naglašena su pitanja majčinstva, predanosti, tradicije, pripadnosti. Možda se nešto važno dogodi u vašem domu.

 

Ovo je jako emotivno nabijen Mjesec stoga je dobro vidjeti i osluškivati što nam govore naše emocije, kao i intuicija.

Povežite se s onima koje volite, usmjerite energiju na privatni život, dopustite si osjećati i izraziti ono što osjećate.

 

nastavak na sledecoj stranici..

 

Stranice: 1 2