Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- BIK- Neko vas tajno voli!

Mesečni horoskop za JANUAR 2019. godine- BIK- Neko vas tajno voli!

23. prosinca 2018. 0 By Admin 1

Obratite pažnju na okolinu. Slobodni će sredinom meseca imati malu romansu na poslu, a flert i šarmiranje osoba suprotnog pola biće svakodnevnica za vas, barem tokom ovog meseca. Međutim, svaka škola se plaća te ni vi iz ovoga nećete izaći nekažnjeno, zato vodite računa kako se ponašate i kontrolišite svoje emocije.

Krajem meseca zauzeti Bikovi će imati nesuglasice sa voljenom osobom, ali sve će se rešiti , ne brinite. Uvek postoje stvari oko kojih možete da razmišljate na sličan način ili da nađete kompromis.

Bik januar 2019: Horoskop za zdravlje

U ovom periodu ćete biti osetljivi i razdražljivi jer će vas stalno mučiti strah od neuspeha. Jedino čega treba da se realno plašite su moguće povrede na poslu, zato se pripazite. Opustite se, mesec i godina koja predstoji za vas predstavlja samo radost i sreću.

Iščistite što više vaš organizam koristeći što više limuna, cimeta i maslinovog ulja, a oni će vas ujedno i zaštititi od nadolazećih nazeba. Ne brinite preterano, opustite se maksimalno i videćete da će vam unutrašnja energija otkloniti sve strahove. Savet je da prekontrolišete oči.

Osnovne karakteristike za horoskopski znak bik

Bikovi su osobe sa datumom rođenja: 21. IV – 20. V
Vaš element: zemlja
Vama upravlja: Venera
Vaš kamen: smaragd
U životu tražite: emotivnu i finansijsku sigurnost
Raspoloženje: energično
Tajna želja: da ima siguran, srećan i bogat život/ brak

tt-group.net

Stranice: 1 2