Nedeljni ljubavni horoskop: Ovan u neobaveznoj vezi, Lav planira zajedničku budućnost, a jednom ZODIJAKU jedan susret će doneti LJUBAV IZ SNOVA…

Nedeljni ljubavni horoskop: Ovan u neobaveznoj vezi, Lav planira zajedničku budućnost, a jednom ZODIJAKU jedan susret će doneti LJUBAV IZ SNOVA…

23. prosinca 2018. 0 By Admin 1

DEVICA – Neprestano razmišljate o nepravdi koja vam je načinjena i zbog toga ne možete da uživate u onome što imate danas. Povređena osećanja.

Slobodne Device, moguć je kontakt sa osobom druge vere.


VAGA – Željni ste zabave, izlazaka i provoda te ćete gledati da to sebi i priuštite. Sa partnerom možete krenuti na kraće putovanje.

Slobodne Vage, vreme je za novu ljubav i početak nove emotivne veze. Obavezno izađite u grad.


ŠKORPIJA – Narednih dana vas očekuje kraće putovanje i kontakti sa mlađom osobom iz porodice. Mogući su gosti u domu. Najviše se radujete poseti jednog prijatelja sa kojim ste u zadnje vreme jako bliski.

Slobodne Škorpije, moguć je flert sa osobom koja živi blizu vas.


STRELAC – Očekuje vas skladan period sa partnerom koji će doneti neku vrstu olakšanja kada su finansije u pitanju i to je zapravo razlog pobljašanje i trpeljivosti.

Slobodni Strelčevi, uskoro je moguće novo poznanstvo. Novu osobu možete upoznati i preko društvenih mreža.

JARAC – Prijatelji vas pozivaju na druženje i samo od vas će zavisiti kako će vam biti narednih dana. Partner preuzima inicijativu u krevetu i to vas iznanađuje i uzbuđuje.

Slobodni Jarčevi, moguća je ljubavna avantura.

VODOLIJA – Partner će preko noći da promeni svoje ponašanje jer će shvatiti koliko vredite i koliko ste jedinstveni.

Slobodne Vodolije, ovo je sjajan period za novo poznanstvo i početak nove emotivne veze. Očekujte udvaranja.

RIBE –Nećete partneru dozvoliti potpunu slobodu jer on nije sa prijateljima u braku već sa vama. Nemojte dozvoliti da drugi utiču na vašu vezu.

Slobodne Ribe, ovo je period koji vam donosi emotivna preispitivanja. Neki od vas mogu očekivati tajnu emotivnu vezu.

Stranice: 1 2